Image and video hosting by TinyPic

30 August 2013

Princess dah boleh jalan!

Dear diary~
Please save the date.today~
30/8/2013 6.40pm.
Princess stand and walking.
Yes! Walking.
Ya Allah.
Nak gugur air mata ini.
Anak aku.
Berjalan.
Indah kurniaan mu Ya Allah.
Indah.
Hilang segala stress dlm jem dan sejuk.
Hilang semuanya.menjadi hangat.
Bagai dlm pelukan.
Princess pergi jauh dr aku.
Sengaja.nk tunjukkan aku kehebatannya
yang smlm dia dh tunjukkan depan org lain.
Dye angkat kaki sebelah.aku ingatkan
Biasa~ sbb mmg selalu dye buat mcm tu.
Then dye tunduk.bangun.berdiri.
Dan perlahan lahan jalan.
SENDIRI.
tanpa sokongan.
Banyak step.
Aku terpegun.
Dlm hati melonjak gembira.
Pelan pelan basah dan panas mata aku.
Sedih dalam gembira.
My daughter.my daughter~
Tahniah anak ibuu.
Tahniah.
Im so proud of u.
So proud.
Dan kenapa kamera xde pada ibuu masa tu.
Maybe awak nk tunjuk kat ibuu sorg je kot kan.hee.xpe syg.xpe.tq syg sbb bg ibuu happy.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Caiyok princess! Lps.ni pamdai lari pulak ye. ;)

    ReplyDelete
  2. Memang seronok bila lihat anak da pandai jalan... lpas ni lgi gigih dia tolong kemas rumah...

    ReplyDelete
  3. Ms tgk Arissa berjalan dulu pun akak sebak semacam. Jangan kata berjalan. Meniarap pun iols sebak. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Sedih kan ra..
    prasaan yg indah.

    aisy hrtu tgh tarawih mlm ke2 ramadhan. Dlam surau depan ramai jemaah. She make me cry..

    Baca post ni. Lagi skali rasa nak nagis...

    proud!!

    ReplyDelete
  5. Anak berjalan memang teruje gilerrrrrr......aty tau perasaan nyer. ? Heheh...tahniah princess..:)

    ReplyDelete
  6. heee tu la psaan seorang ibu ye bila nmpk anak dah tnjuk progress y baik :)

    hihi mudah2an dpt rs psaan mcm akk rs ni...

    msti cute kan princess akk jalan2 tatih..

    ReplyDelete
  7. tahniah juga buat sikecil..
    anak akak yg 1st 1th 3 bln, 2nd 9 bln dan 3rd 11 bulan dah pandai berjalan... memang moment yg paling manis dalam hidup..

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah..lil princess da umo bape bulan? lepas nih makin sakan la nak kejar dia..hihi

    ReplyDelete
  9. so sweet! anak akk pun bru nak menapak...eh sama la princess ngn ank akk punya hehe

    ReplyDelete
  10. dah dapat kaki lepas ni panjang langkah dia sampai tak terlarat kejar nanti :)

    ReplyDelete
  11. tahniah princess and mama nya.. hehe..

    ReplyDelete
  12. tahniah iman... :) pas ni boleh bawa ibuu main kejar2 pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah :) begitulah rasa hatiku melihat sikecil itu melangkah ;D

    ReplyDelete
  14. tahniah princess..gud job syg!
    rara, xsempat nk jmp rara kat mjlis Qi smlm..ke rara xdtg? sory tau..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com