25 August 2013

Riak dalam tidak sedar

Kadang kadang kita riak.
Kita xtau.org yg melihat je yg tau.
Makan mcD masuk IG.masuk fb.
Riak ke tu? *aku lah tu.hahaha.
Beli handbang mahal.masuk ig.
*aku jugak.hahahaha.riakke jugak?
Aku kdg kdg xsedar tu riak atau nk share
My happinest.

Aku suka berkata kata.
Bila ada pic yg sesuai.aku suka meluahnkan perasaan aku pada gambar tu korg pun tau kan.sape yg dh lama kenal aku.mst tau.

Kdg kdg aku xde niat nk riak.
Dan aku xrasa pun yg aku tgh meriak.
*eh ada ke perkataan meriak? Haha

Tp kalau mmg ada org yg jenis suka
upload pic kasut.handbag.baju.pas tu siap tag and harga skali.tu apa maknanya?
Yelahhh.dia sorg je leh beli brg mahal.
Org lain xboleh.
Kannnnnnnn~

Hmmm sudah sudah lah.
Bawak bawak bertenang ye.
Hehehe.nanti Allah marah taw.
Aku bukan nk.mebebel pepagi ni.
Cuma td tgk pic pic kat ig.
Hmm sume nk bangga je dgn apa yg dye ada.
Letih ah cm ni.

Pas tu aku nk tido ni.tp laki aku ngah
layan youtube.so aku pon jangkit xleh tido gak.so tu yg hapdet jap ni.hahaha
K lah.goooddddnightttt.sok nk g beraya
Umah aty fared.sgt x sabar hokehhh~

Bye~

2 comments:

Intan Zulhilmi said...

Rara, akak pun suke tau kalau bli apa2, upload gambar...tp xla brg bjenama je, kdg2 rse nak share kgembiraan tu sbnrnya, cam dpt hadiah dr hubby ker...tp last2 hubby gtau jgn slalu sgt upload gmbar2 cmtu, kesian kt org yang xde benda2 tu...emm...btul kan?

Love Razila said...

Hai Rara, gamaknya dia hangin ler kot ken...asyik u je hapdat stuff memahal...dia pon nak merasa gak so dia kasi tag harga tu bukan ape...kot2 ada yang nak tau berapa harga so x yah ler dia jawap 88kali soklan yang saya dari follower lain gitu. Hehehhe...ok x reason yang i bagi ni? Ok kannnn :-)
Jangan marah ye... Dak, i pon ada hangbag baru...cap uptown, nak taypu rege tak?kahkahkah just kidding ye :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...