25 August 2013

Sape nama dia Puteri Imann Sophea angkat tangannnnn~

Anak aku makin hari makin bijak.
*puji riak anak sendiri.sila muntah~
Hahahaha.sume mak mak akan puji anak dorg kannn.kalau x puji mmg tipu ahhh.
Hahaha.aku tergolong dalam golongan mak yg suka puji anak sendiri.jom join aku.
Hee.no lah.gurau je.bukan puji.
Sume budak pun skrg bijak bijak.kannn.
Percaya lah aku cakap.
Randomly sume budak akan melakukan perkara yg sama.
Baru baru ni princess dh pandai angkat tangan bila org panggil nama dye.bila papa sebut " sapa nama dye puteri imann sophea angkat tangannnn " dye pun angkat lah.kdg2 sampai 2 2 belah tangan.hehe.ngade.
Pas tu sengih sengih sorg sorg.
Banyak mimik mimik muka yg dye dh pandai buat.aku xsempat nk capture sbb note1 ni kamera nya lembap.bencik aku.rasa nk tukar je ipong pive.tapi saborrrr.byk nk pakei duet neh.
Hehehe.dh lah.mls nk cite banyak ag.nt korg marah lak aku asek puji anak aku jeee.hahaha.klah.bai~

3 comments:

Cik Mun said...

alala..comelnye die..

fifi said...

rissa pon!! tapi i tak pernah dapat captured dia angkat tangan.hehe.note 1 slow ye ra?i punya note 2 elok jer.cuma time malam tu sedihla time nak ambik gambar.tak clear.

mOoN said...

kehkehkeh... lumrah kot rara... sy pun rasa nak puji2 aisya kat blog...xpe2...byk yg belum terupdate ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...