Image and video hosting by TinyPic

27 August 2013

Terima Kasih SUAMI

tak salah kan kalau kadang kadang kita ucap terima kasih kat suami.
aku nk ucanp terima kasih sbb skrg ni cuti laki aku dh makin panjang.
kalau dulu dye keje cuti ahad je,sabtu tu kelam kabut lah dye balik kl.
pas tu ahad dh bali Manjung balik.

tapi skrg management dh tukar syif.
buat 4hari keje dan 3 hari cuti.
so jumaat suami dh sampai KL,
isnin tu masuk keje malam.
so lama sikit duk Kl and main main ngan anak.
manja manja ngan ibuu.

kdg kdg aku rasa yg seronoknya bila laki jauh ni,
boleh merindu rindu.skali jumpa hujung minggu tu rasa sonok sgt.
happy gila.xtau nk ckp cane.

tp bila laki cuti lama.asek nk bercekau je.
hahaha.pantang nmpk laki duk diam.
ada je salahnya.hahaha.

ritu aku ckp kat suami,
" ada hikmahnya syg duk jauh kan,kita asek rindu rindu,
kalau dekat nk gaduh je.gaduh manja "
pas tu leh pulak laki aku kata,kalau cm tu xyh balik keje KL lah.
hahahaha.

xmo aku,xsanggup dh jauh.dr start kawen,
sampai princess nk dekat setahun dh.
berjauhkan,jd weekend hubby n wife.
xnk dh aku.xnk~
even aku duk ngan MIL.
aku nk jugak sebuah keluarga yg sempurna.
bukannya skrg ni x sempurna.tapi aku nk suami selalu di sisi,
bukan ke tempat isteri di sisi suami.
ewahhhhhh~ hahaha.

tp setakat ni suami aku masih lg keje kat Manjung.
xdpt keje Kl lg.InsyaAllah tgh diusahakan.
moga dipermudahkan.Amin.

dpt cuti lama pon ok lah.anak dh makin besar.
princess tu dh nmpk dh rindukan papa dye.
dh bijak.kesian kat anak.
maknya xpe lagi.leh tahan lg.
hahahaha.

bye~

princess mintak ampun ngan papa.ntah apa salahnya ponxtau.hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Iyer rara...biler dekat mmng asyik bercekau jer..haha..mcm aty gak..kalau asben gi out stesen..rindu nak die blk cecepat..tp biler ade dpn mate muler ar....ngeeeee

    ReplyDelete
  2. Iyer rara...biler dekat mmng asyik bercekau jer..haha..mcm aty gak..kalau asben gi out stesen..rindu nak die blk cecepat..tp biler ade dpn mate muler ar....ngeeeee

    ReplyDelete
  3. hihihi betul tue...kadang2 hubby depan mata nak gaduh jer...bila tiada rindu pulak...

    ReplyDelete
  4. tak tau lagi apa perasaan kalau jadi weekend husband and wife ni...sebab x kawen lagi huhu

    ReplyDelete
  5. Semoga suami sis dpt pindah KL ye..tp mmg yelar..kalau dok jauh rindu jek

    ReplyDelete
  6. i memang tak boleh la jauh dari husband... no no no....

    ReplyDelete
  7. Rara, bak kt pepatan syg ank tangan2kn,syg isteri tinggal2kn... tp bkn tggl trus ye... :-)

    ReplyDelete
  8. sesekali berjauhan mesti akan rasa rindu.. :D

    ReplyDelete
  9. Semoga cepat2 princess dpt duduk dgn papa dia skli :)

    ReplyDelete
  10. x sanggup dah duk jauh jauh..penat..huhuhu..skang ni rasa happy sgt.. even kdg2 tu memang makan ati jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  11. ain ni pun husband keje 12 jam sehari pun dah rasa rindu...inikan pulak bila berjauhan kan...hehehe

    ReplyDelete
  12. moga2 husband rara cepat dapat tukar...kita nie suami baru sehari outstation dah rinduan, klu macam rara x tau la.....

    ReplyDelete
  13. hahah..macam akak dengan somi la...sehari ada la jugak seminit dua nak bercekau..kalau idakrasa tak best pulak..ekekek

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com