22 September 2013

Anakkk yg kadang kadang....

Ntah lh knp.
Kdg kdg anak boleh bg kita jd hulk.
Anak setahun,nk marah xsampai hati.
Hanya mampu bersabar.aku salute kat ibuu
Yang boleh xtinggi suara langsung kt anak
Dia.tapi aku mmg xboleh.
Kdg kdg terlepas jugak.
Moga Allah memberi kesabaran kat aku.
Dalam membesarkan anak.
Amin.

5 comments:

SyimaSyaz said...

rara.. kalau u tgk incess too aktif, u stop bagi dia makan coklat, sweet atau niskut2 manis.. maybe sugar high.cuba stop lama n tgk mcm mana...

atau maybe princess cergas yang terkawal?

D Yatie said...

Huuu. Klo kte ni rara. Sllu je ala2 tarzan kt arissa. Tp lepas marah trs ckp meh peluk mak. Hoho.

Aty_Fared said...

Rara yg lemah lembut pon boleh tinggi gak suare..kat anak pompuan comel lak tu..apetah lg aty yg langsung tak lemah lembut ni rara ooii...pulak tu ngn anak laki yg aktif..!!

najihahfara said...

sabar ye kak. budak tengah membesar mmg buat kita kurang sabar sikit huhu

aimi adilah said...

be strong mama princess hot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...