06 September 2013

Bermalasan di hari jumaat

Bg sape yg tanya aku g mana tu.
Dr hari selasa ritu,aku g kursus.
3 hari kat melaka.smlm baru balik.
Tu sbb blog senyap sunyi.mls update
pakai phone.hehehe.princess aku tinggal.
Tu sbb rindu merindu bagai nk gila.
Rini kalau x aku nk cuti.
Tetiba ada jamuan raya.
So kena jugak lah dtg.ada farewell skali.
Bos aku nk g unit lain.ganti bos lain.
Hope bos tu ok lah.sbb bos skrg ni baik
gila.best sgt.boleh melepak senang
lenang.hehehe

Smlm aku balik umah.
Princess mengadu apa ntah.
Mulut membebel bebel.
Totektotek ckp.dgn penuh perasaan.
Pg td mcm xsampai hati nk tinggal dye.
Xpelah.sok dh cuti.

Aku bangun lambat pg td.
Xsempat nk masak kat princess.
Suruh mashu dye masakkan sup.
Dye xnk mkn sgt skrg.
Nk ringankan badan kot.
Nk laju berjalan.
Smlm masa dye main sorg sorg.
Mcm dh jauh dh jalan.
Tp org xleh tgk.
Kena buat xtau je.
Heehehe.

Ok lah.nanti update ag.
Pasal hotel yg aku duduk kat Melaka tu eh.
Bai~

22 comments:

SarahSyafiq said...

Gigi 2 batang princess tu comel nya la hai.

Aeen said...

bila dia jalan jgn tegur kan..bila tegur terus dy x jadi jalan..heheh..cam raees pn dirilepas tgn dah ok dah..lama berdiri..tp x berjalan2..bila swuh jalan terus dy duduk...xleh ditegur..huhuh..

Ratu Hatiku said...

Comelnya princess...kejap da nmpk besar dah dia.. :D

Ρυαи Gојεѕ said...

alololo. big girl sudah dia :)

Myra Jay said...

Alahai comelnyer senyum gitu :) Geram nengok :D

ZazaMyMoon said...

dah besar princess comel.. lagi2 baru nak dpt kaki.. rasa nak gigit2 je :)

Umi Qi said...

Cute sgt reben ats kepala sofia :)

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

tau tak apa.. rasa malas melanda di kala jumaat.. hehe anyway sgt comel baby tu..awww nak cium! heee

nuyui a.k.a miss YUI said...

ptutlah nmpk mnyepi skit..hihih

comel dak ni..

mama_ka0ri said...

ooo...pegi kursus rupanya..sian si kecil kena tinggal ek..mengadu apa la tu..lama sgt ibu tinggal dia..tu yg tak henti mengadu tu..hihi..

lepas ni sakan la dia berjalan kan..:)

TelingaBulat said...

comelnye..giginyee alahai..nomei sgt ni ;)

ameris said...

patut la senyap sunyi 2-3 ari. ada kusus rupanya rara ni

Abe Kie said...

sukanya tgok anak membesar di dpn mata kan?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara. allah. comelnya princess awak :)

Dzil Khadeeja said...

dah besar dah princess...ibu dah boleh bg kawan hehe...

mizzy amalina said...

tinggalkan anak pegi keje pun dah sedih..kan?
lagi la nak tinggal berhari2..huhu..
i pun macam na kena hantar pegi training lg.bape lama xsure lg.tp dah boleh byg mesti rindu gila kat anak nnt.huaaaa....

Nursaila Norman said...

bkn main comel lg pinses yeee..amboiiii..comel :D

aisya said...

geram sgt tgk princess ni.. nk gigit2 je rasa.. hehe

Masya said...

kemain lebar princess senyum....

ct kektus said...

alolooo princess. awat cun sangat ni. dah macam kakak2 dah sekarang. :)

Sheila Salim said...

Awak, jemput join review blog 2.0 sheila. semua yang join akan direview secara berperingkat :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...