24 September 2013

CPUV ke 8 dan 9 : walaupun x laju,jadilah~


wakeup safura wakeup!
malasnya nk up entry~
ntah kenapa tetiba je.
adehhh~ ptt lah duet pon naik selowww je
mcm siput tettttttttttttttt~
hahahaha.

kalo dulu bula ada cpuv je,aku buat entry mcm gila.
duet banyak gila naik.kali ni selow melow~
mcm tuan blog gak,slowwww je dr smlm.
hahaha.tgk lah harini.baru 2 entry~
hahaha.mcm mana nk simpan duet g bercuti ni.
eh~ hahaha.

duhhh xlarat lah.badan letih.
rindu suami pon sama kot ni.
kahkahkah~
nasib nuffy baik hati jugak ngan aku.
selow selow pon lama jugak lekat iklan~
hehehe.mekacihhh~

sok lah eh.esok up banyak banyak ag entry~
buffday princess punya entry x habis ag ni.
tu mls stop tu.kalau stop mst malas nk mula.
aadoiiii berhantu btol sikap malas ni kan.

15 comments:

D Yatie said...

Tak pernah lagi dapat CPUV kt blog nih. Haish! Wake up rara wake up! Hehehe.

SweetLikeWhat said...

semangat ra semangat!..haha..

ZazaMyMoon said...

Wake up Rara.. Zaza dah tlg click2 kan iklan tu.. nak kasi lagi cepat naik CPUV Rara. ;)

Nurzakiah Hanum said...

sama la kita

Anonymous said...

kak safura..try yang nie..die bayar $2 per click..saye pon baru try..blom dapat lagi nak draw..nanti kalau dah bole draw saye bagi tawu..kalau akak nak try bole lar..kalau ade rezeki alhamdulillah..kalau die tipu pon tak rugi cube..hihi..

http://Fun4Days.Com/?share=162831
http://Fun4Days.com/sms/sms.php?share=162831

Masya said...

oklah tu janji masyukkkkkk kan.. kan sikit² lama² membukit

Chekgu Azrine said...

keep it up sis..hahaha..akk sometimes dtg jgk angin malas..

Mieya Atiera said...

Tahniah

JunAina said...

Akak dah tinggal satu je ongoing...sedih...

Amanda Suria said...

good luck rara...work hard....

diana said...

sama la...dtg malas je mula la nak layan kdrama je.haha...

~ yus ~ said...

tahniah , rezeki tu..:)

Mek Onie said...

dpt gakkkkkkkk,yeayyyyy! :D

εïзmummyHazaεïз said...

Ado jugok... akak lagi la sipot sedot terus hehehe

Hanys Jehari said...

Syoknya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...