Image and video hosting by TinyPic

12 September 2013

Drama KOREA best ~

sape minat korea mcm aku?
hehehe.aku minat sbb suka tgk hero n heroin dye lawo lawo.
hahaha.cute je.cite dorg pon sweet sweet je.
kalau aku senyap x update n x bw tu sbb layan korea lah tu.
hahaha.aku selalu tgk cite kat VIKI and MADU.
sbb 2 2 link ni xberat.senang nk tgk.

baru baru ni aku tgk cite ni.

I HEAR YOUR VOICE




CHEONGDAMDONG ALICE




yg baru habis ni

WHEN A MAN LOVES






malas nk describe,sbb sume cite ni best.
next nk cr cite lain ag.hahaha.habis lah data~
blacklist lah nama aku kat opis ni.
hahaha.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. semua dah tengok. hihi..
    sis try tengok gu family book plak.. tu pn best jgk.. hihi..

    ReplyDelete
  2. huwaaaa.. lama sgt x tengok cerita korea.. takpe2... tggu masa pantang nanti pulun habis2... hehehe..

    ReplyDelete
  3. sapa la xmnt cite korea kan...hihi
    mcm best je cite when a man loves tu
    pastu rmi yg ckp cite the master's sun best! try ar kot2 btl apa yg dikata

    ReplyDelete
  4. sis try tgk kat gooddrama.net, lagi banyak cite , hehe

    ReplyDelete
  5. dah duduk kat hostel x boleh tengok dah huhu

    ReplyDelete
  6. 2 drama dah tgk kecuali WHEN A MAN LOVES tak tengok lg...

    ReplyDelete
  7. minat jugak tengok.. tapi tak berapa nak layan sekarang ni sebab tak cukup masa.. hihi, boleh gitu?..
    tapi kan, cerita yang paaaling ROs suka, dan tak jemu2 tengok berulang2 kali ialah Autumn in my heart, stairway to heaven, dan jugak the successful story of a bright girl.. :)

    ReplyDelete
  8. time study dulu....pantang cuti mesti layan cerita korea...tapi skang ni tak berapa nak sempat dah

    ReplyDelete
  9. The master's sun best nak mampssss!

    ReplyDelete
  10. Suka gila I hear your voice. Skrng lyn Masters Sun. Syok. Hubbu pun layaan kn je.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com