25 September 2013

Gambar Leuniey Natasha mengandung 20week

23 comments:

Pn. Sheila said...

Allhamdulillah... dh pregnant yer... makin cantik... balk kg raya dl jumpa kat tesco, tp xdan nak tangkap gambar... huhu

Pn. Sheila said...

akk diberi cuti keje dan dan bergaji 3 thn tuk sambung blaja... mmg dah procedur bg staf akademik di uni skang kena sambung study...

klu safura nak sambung blh aply scholarship spt dgn KPM atau mana2 uni pun ada offer... uni akk pun ada offer scholarship skang nie...

klu nak buat part time sambil keje pun boleh... apply mana uni semua ada offer tuk part time study...

εïзmummyHazaεïз said...

Cantik..

Pn. Sheila said...

rak buku+meja tu +rm300

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah...

♥ ROS ♥ said...

cntik sgt dia ... :)

mrs Fiza said...

tk puas tgk muka leuniey sbb cantik sgt wp tk make up..hehe

Umi Qi said...

Tgk gambar nih rasa terus nak dptkan adik Qi...hahahhahhahhaha tggu Qi dah 3 thn kot rara hahahha

Syaz Rozelt said...

wah leuniey nie pregnant sama weeks dngn syaz =p

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiknye die

Syaz Rozelt said...

wah..Leuniey pregnant sama weeks dngn syaz..hihi..comel prot die =)

misz sheyla said...

homeinye die ni...

lia said...

makin lawa masa dia peknen ni...

~AmyLiana86~ said...

comey je leuney ni kan..bertuah apek..dah bertudung lagi cantik nampak..xde la poyo cam bini mat yo tu..xla comey mane tp belagak je lebih..eh nape tetiba nk compare dgn bini matyo lak nie..hehehehe..

Khai♥Rin : anies said...

ttp cantik

ZazaMyMoon said...

tetap comel & cantik.. yang penting tak ada kontroversi w/pun isteri kepada pemain bolasepak yg dikenali =))

Myra Jay said...

Tetap comel walau preggy..

Bby girl kot ni kan..hehee :D

Deqla Manjew said...

mmg dah sedia comei dia ni..tambah pulak seri mengandung tu kan..

Sya Mimie said...

cantik wife apek ni sejak dah bertudung.. :)

mama_ka0ri said...

comel jer org preggy ni kan...hihi..

QueeN TerataI said...

comel..

eMMe said...

Alhamdulillah... bunting pelamin ke leuniey, hahaha.. Tahniah!

lady scooter said...

dia memang cantik kan...n_n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...