Image and video hosting by TinyPic

25 September 2013

Gambar Leuniey Natasha mengandung 20week

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. Allhamdulillah... dh pregnant yer... makin cantik... balk kg raya dl jumpa kat tesco, tp xdan nak tangkap gambar... huhu

    ReplyDelete
  2. akk diberi cuti keje dan dan bergaji 3 thn tuk sambung blaja... mmg dah procedur bg staf akademik di uni skang kena sambung study...

    klu safura nak sambung blh aply scholarship spt dgn KPM atau mana2 uni pun ada offer... uni akk pun ada offer scholarship skang nie...

    klu nak buat part time sambil keje pun boleh... apply mana uni semua ada offer tuk part time study...

    ReplyDelete
  3. tk puas tgk muka leuniey sbb cantik sgt wp tk make up..hehe

    ReplyDelete
  4. Tgk gambar nih rasa terus nak dptkan adik Qi...hahahhahhahhaha tggu Qi dah 3 thn kot rara hahahha

    ReplyDelete
  5. wah leuniey nie pregnant sama weeks dngn syaz =p

    ReplyDelete
  6. wah..Leuniey pregnant sama weeks dngn syaz..hihi..comel prot die =)

    ReplyDelete
  7. makin lawa masa dia peknen ni...

    ReplyDelete
  8. comey je leuney ni kan..bertuah apek..dah bertudung lagi cantik nampak..xde la poyo cam bini mat yo tu..xla comey mane tp belagak je lebih..eh nape tetiba nk compare dgn bini matyo lak nie..hehehehe..

    ReplyDelete
  9. tetap comel & cantik.. yang penting tak ada kontroversi w/pun isteri kepada pemain bolasepak yg dikenali =))

    ReplyDelete
  10. Tetap comel walau preggy..

    Bby girl kot ni kan..hehee :D

    ReplyDelete
  11. mmg dah sedia comei dia ni..tambah pulak seri mengandung tu kan..

    ReplyDelete
  12. cantik wife apek ni sejak dah bertudung.. :)

    ReplyDelete
  13. comel jer org preggy ni kan...hihi..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... bunting pelamin ke leuniey, hahaha.. Tahniah!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com