Image and video hosting by TinyPic

30 September 2013

Gambar Rozita Che Wan dirisik dan pelamin

Screen Shot 2013-09-29 at 9.20.02 PM

congrats che ta~
wahhhh kurlasss btol majlis merisik che ta,
siap ada pelamin koooo~
makeup org lain,baju org lain,hair do pon org lain
yg buat.mmg gempak ah che ta kan~
kalah anak dara kooooo~
hehehe.






cantik kan pelamin dye?
org kaya,boleh lah merisik pon buat pelamin,
kalo aku,mau kena hentak~ hahaha.
merisik aku dulu xde pape pon.
just ada family aku,family suami,
pas tu sarung cincin belah rotan.
tu je.wakakaka.masa tu x de pic pon.
che ta siap ada official photog ag,
kurrlassss,cepat cepat kawen eh che Ta,
xsbr nk tgk.hehehe



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. kemain lebih dari anak dara che ta wehhh

    ReplyDelete
  2. hehe artis kak..banyak org nak taja sana sinun.. kita ni org biasa je.. haha shakira dlu pun arwah atok, mak abah, 2 wakil belah sana.. sarung cincin :) setel..hehe

    ReplyDelete
  3. xde merisik pon dulu ha3... harung dlm majlis tunang jer sbb nak save bajet ekekekekee

    ReplyDelete
  4. cantik...klu dah merisik pun dah grand macam nie...klu kahwin nanti tak tau la macam mana

    ReplyDelete
  5. meriahh betul..tapi mmg badan die cantik macam anak dara..

    ReplyDelete
  6. memang kerlasss~

    jeles.che ta selim melim.stop.

    ReplyDelete
  7. wahh..cantik..br merisik tu..
    kalah org kawen..

    ReplyDelete
  8. Ini baru merisik, kita tengok bertunang pulak cam ner. Nnati jadi weeding of the year kot agaknya masa kawen.

    ReplyDelete
  9. ni merisik ke bertunang? or nikah? hehehehe kellas ko che ta!

    ReplyDelete
  10. Mata blink2 mcm shin can tengok. Hahaha.

    ReplyDelete
  11. Merisik baru dah gempak cmni...alahai...
    cantik sungguh!!

    ReplyDelete
  12. Waaaaahhh memang kemain mjlis merisik die...!! Tp die tak bertunang kan..? Nnti terus kawen jer kan...

    ReplyDelete
  13. Cantik baju dia rara...dah orang cantik pakai apa pun kerlassss

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com