30 September 2013

Gambar Rozita Che Wan dirisik dan pelamin

Screen Shot 2013-09-29 at 9.20.02 PM

congrats che ta~
wahhhh kurlasss btol majlis merisik che ta,
siap ada pelamin koooo~
makeup org lain,baju org lain,hair do pon org lain
yg buat.mmg gempak ah che ta kan~
kalah anak dara kooooo~
hehehe.






cantik kan pelamin dye?
org kaya,boleh lah merisik pon buat pelamin,
kalo aku,mau kena hentak~ hahaha.
merisik aku dulu xde pape pon.
just ada family aku,family suami,
pas tu sarung cincin belah rotan.
tu je.wakakaka.masa tu x de pic pon.
che ta siap ada official photog ag,
kurrlassss,cepat cepat kawen eh che Ta,
xsbr nk tgk.hehehe



20 comments:

Aeen said...

cantek lg ayu raudhah...:)

S.n.Fariza said...

wahhhhhhhhhh.
cantiknya :)

ZazaMyMoon said...

kemain lebih dari anak dara che ta wehhh

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

hehe artis kak..banyak org nak taja sana sinun.. kita ni org biasa je.. haha shakira dlu pun arwah atok, mak abah, 2 wakil belah sana.. sarung cincin :) setel..hehe

lia said...

xde merisik pon dulu ha3... harung dlm majlis tunang jer sbb nak save bajet ekekekekee

mrs kayrul said...

cantik...klu dah merisik pun dah grand macam nie...klu kahwin nanti tak tau la macam mana

SweetLikeWhat said...

meriahh betul..tapi mmg badan die cantik macam anak dara..

m@m@yAyA said...

memang kerlasss~

jeles.che ta selim melim.stop.

ros_reeza said...

kelass majlisnya :)

dalila said...

wahh..cantik..br merisik tu..
kalah org kawen..

Nadt said...

retissss gituuuu

JunAina said...

Ini baru merisik, kita tengok bertunang pulak cam ner. Nnati jadi weeding of the year kot agaknya masa kawen.

Khai♥Rin : anies said...

ni merisik ke bertunang? or nikah? hehehehe kellas ko che ta!

dayang rosmieyatie said...

Mata blink2 mcm shin can tengok. Hahaha.

♥ ROS ♥ said...

Tkutlak tgk..hihihi... :p

hayati hashim said...

Merisik baru dah gempak cmni...alahai...
cantik sungguh!!

Aty_Fared said...

Waaaaahhh memang kemain mjlis merisik die...!! Tp die tak bertunang kan..? Nnti terus kawen jer kan...

aisya said...

grand uolls majlis dia.. hehe

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Umi Qi said...

Cantik baju dia rara...dah orang cantik pakai apa pun kerlassss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...