Image and video hosting by TinyPic

23 September 2013

i NEED a long vacation~

xpayah nk g ke Bali,Krabi,Pulau Perhentian~
dpt g Lumut pon jadilah.hahaha.
serabut~ serabut sgt skrg ni.
aku xtau apa yg aku fikirkan skrg.
sampai pening lalat mcm ni.
bila hati x seronok.
badan jd penat selalu kan~

aku rasa aku nk list kan benda yg aku peningkan.

- Princess yg xnk makan.sejak semalam~
- rindu kat Ipoh,mcm nk balik je rasa.
- rindu kat Arwah Opah.tetiba.
- rindu kat laki aku.sbb mgu ni x balik
- perut mcm x sedap
- birthday suami aku hujung minggu ni,xtau nk buat apa.
( even dye dh pesan,xpayah buat apa apa )
- seronok tgk org makeover rumah.
- aku nk duduk rumah sendiri jugak~

office ni pon sejuk nk mampus,
sume benda jd xkena dgn aku harini.
tu xkena ini xkena.

cepat lah.cepat lah semua kembali
seperti sedia kala~




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. Monday memang begitu...jiwa kacau and otak blurrrrr

    ReplyDelete
  2. sabar sabar sabar.. jgn ikutkan perasaan sgt ye Rara.. ;)

    ReplyDelete
  3. betull tu rara..jelus sgt tgk org p holiday sana cni.. we're in a same boat lah rara...huwaaa!

    ReplyDelete
  4. Inilah dia Monday Blues...pernah rasa cm rara rasa....tp today not my monday blues...sbb today so bz mcm nk mampus kt Parlimen...padan muka hahhahahha rara sabor2...nanti tgk Umi Qi update Part 2 ye hahahhaha lmbt naa nk upload tenet lembab gilosss

    ReplyDelete
  5. sabar rara..banyak zikir k..bagi hati tenang sket..=)

    ReplyDelete
  6. erm... akak pun sama... dh lama sgt tak pergi bercuti ni... huk huk... wlupun skang akk cuti full time... tp xde maknanya nk p bercuti... ciannya

    ReplyDelete
  7. Bila anak cranky kadang sgt mencabar kan.nak2 lagi bila husband duk jauh.bab nak deco rumah tu sama.sekarang asyik pindah randah nak deco2 pun rs tak berbaloi.

    ReplyDelete
  8. jangan pikir banyak sangat ra nanti stress..cuba la pergi bercuti yang dekat2..cameron ke..hehe

    ReplyDelete
  9. Rara, akak tak psn email yg rara sent tu? Sorry sgt syg. Akak dah check kat seme email, mmg tak nmpk email dr rara tu. Huhuhu...akak sejak membuyungkan anak ke-2 ni, mmg kureg sket mood rara. Tataulah nape. Nanti dtg mood akak nak menulis, akak update ye syg eh?

    ReplyDelete
  10. kata lumut pun jadik, tp letak gamba yg hebat2 ! hehehe *saje nak cuci mata & sedapkan hati kan?!*

    xpe slow2 plan, moga berhasil lah ye =)

    ReplyDelete
  11. kdg2 mmg ginilah rasanya.. relax....

    ReplyDelete
  12. tak pernah makan angin pun..ada cuti sikit..balik kampung.

    ReplyDelete
  13. fifi pon same.. terase macam nak cuti lepak2.. lelame.. bosan.. :( penat kerje.. :( tetibe terluah perasaan dekat blog orang..

    ReplyDelete
  14. Tu la kan. Terasa cam nak pegi vacation jugak. Prnat la keje nih..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com