10 September 2013

Koleksi Fridge Magnet Mama~



sblm aku kawen ngan laki aku.aku suka tgk koleksi
FM MIL aku,banyak gila weh~
kat peti air dua tingkat tu,atas bawah sume penuh.
tepi tepi peti sume penuh,silap xleh lekat belah belakang je.
kalau boleh mst mil aku lekat jugak.hehehe.

ritu mil aku beli white board utk lekat FM dye,
tapi nmpk x lawa.pas tu ada blogger mana ntah,
aku lupa dh.dye buat entry pasal FM board ni.
mmg lawak.harga pon berpatutan.
aku pon suh mil aku beli.
( bukan aku belikan,teruknya aku )
hahaha.

order kat akk shima tu pattern yg mcm ni.
sbb aku rasa pattern ni paling cun,
ada jugak board yg segi empat.
ada yg lg besar,kaler pon boleh pilih.
ada brown,n putih.tapi bg aku hitam lg cantik.
kan kan.

aku COD sendiri board ni,
sbb nk pos mahal.board ni berat.
tapi pos pon xde lah mahal sgt.
dlm rm15 je rasanya.
korg nk ke?
mst nk kan kalau yg pengumpul FM tegar tu~
kalau nk leh lah email aku
safura.rara@gmail.com
aku tolong belikan kat korg eh.
hehehe.

lepas ni xpayah lah letak FM kat peti ais dh.
leh letak buat hiasan kat ruang tamu je.
lg pon aku baca artikel kat fb tu.
tengok fm lama lama kat depan peti ais xelok kan.
katanyaaa~ lah.aku pon x tau sahih ke tidok!
nanti dh ada umah sendiri.aku pon nk kumpul gak.
hehehe.dulu x minat.sejak dh jd mak mak ni.
minat lah pulak.hehehe

23 comments:

Phat said...

byk tu koleksi rara

~ NANA ~ said...

hari tu tengok kat ikea ada jugak jual tapi tak ingt brp harga...hihi...i pon ada berangan nk beli board cmni sbb takot peti ais calar bila byk2 :p

S.n.Fariza said...

WAH.. SYOK :)

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila pun tahu gak memang tak elok buh FM kat peti sejuk. jap lagi sheila email rara yee :)

achiek anis said...

good idea...thanks for sharing...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia byk sggh..hihi..

p/s: rm40 plg skit kak.. hihi..lehla intai2 kat fb lau nak tau..kih2

tak hasut tau..hahaha

Chekgu Azrine said...

Akk punya koleksi blm pnuh peti ais lg..hehe

ctmah said...

tetiba rasa cantik jugakkan
hurm..tp fm kite still lg ciput...
fridge penuh ngn abc magnet alisha jek..haha

Khai♥Rin : anies said...

kalu beli kt IKEA yg putih tu, kita balut dgn kain perca berwarna warni. so akn jd lbh cantik utk hiasan ruang tamu (ni idea IKEA ;-)

mOoN said...

menarik.. en.abg pengumpul tegar FM nii... nanti nak tanya dia dulu..papehal sy roger rara.. :)

Amanda Suria said...

mak oii...banyaknyer..umah mak SA pun banyak..x tau la sebab mmg mak SA minat ke apa...kadang2 sampai sanggup beli sendiri tu

Aeen said...

banyak koleksinye.....cantek bila letak kt magnet board tu...:)

lieyalatif said...

wow byk koleksi tu...lieya punye bertepek lagi kat esbok..

::puan ungu:: said...

Nape erk rara x elok letak FM kat peti ais? Apapun menarik gak idea Rara ni=)cantik...

beta kupu said...

cantik lah, kms je ;)

nota kaki: xpe la xblikan, nnt g jejalan bley tmbhkan FM mil tu...hihhih

Munnafendy said...

suka kumpul fm...tp skali dtg anak2 buah, balik ada yg patah2 n takde rupa dh..sabo je le

♥ Wina ♥ said...

errr kenapa? kenapakah tak boleh / tak elok letak FM kat peti ais?

cer cite rara..

Ayu azmir said...

Wah cantik

Riana said...

Tak sempat tengok rara bila dah kelam kabut masak..haha..tp bole jadi bahan pujuk Aisyah la..=)

Umie Artoqiemie said...

mesti minat turun ke anak nanti hehe

diana said...

akak pun banyak FM kat peti sejuk.nampak gaya sikit hari lagi kena simpan la sebab mIkhail suka ambik lepas tu gigih pi buang dalam sink.kalau ada papan gini bagus jugak..

e.t.t.y said...

aku pun plan nk beli board ni. sebab pengalaman letak kt esbok, asyik jatuh je. dah jatuh, ditimpa tangga pulak->magnet tercabut. sudahnya buang. sayang kan.

wey, kenapa tak cite benda ni dulu??? boleh aku kirim, suh ko bawak time datang melaka rituuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...