Image and video hosting by TinyPic

02 September 2013

ku BERSUJUD


xde mood,esok dh nk g kursus kat melaka.
3 hari.dr td nk nangis sbb kena tinggal anak.
tapi ku tahan jebat~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. aduuh..sedihnye.....sedih bukan sbb nk gi kursus kn rara...sedih sbb nk kene tinggal anak 3 hari..waaaa....dpt rasa kesedihan itu..huhu..

    ReplyDelete
  2. tp ramai yg lupa pasal tu..



    sabar rara..

    ReplyDelete
  3. aci tak if bawa anak sekali? huhuhu...

    ReplyDelete
  4. owhhhh fhm perasaan itu... mcm nak nanges goleng2 kan...

    ReplyDelete
  5. itulah pengorbanan rara.. tabah ye!

    akak pernah pi kursus masa anak yg sulung umur 5 bulan.. hari2 nangis kat tempat kursus.. huhuhuuu

    ReplyDelete
  6. kena bawak maksu sekali la kalau gitu..:)boleh jalan2 terus..:P

    ReplyDelete
  7. saya pun baru balik dari kursus kat cameron last week.3 hari gak kena tinggal anak.
    tapi saya think positive & have fun mingle2 with officemates eventhough rindu pada anak dan suami sangat2.:-)

    ReplyDelete
  8. sabar k. mmg 3 hari tu agak lama gak tu

    ReplyDelete
  9. sabar rara. sabar. tapi kan kat tempat ida ni, sape ade anak kecik, macam diberi kelonggaran tak pergi kursus jejauh.. tempat rara tkde ehh?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com