02 September 2013

ku BERSUJUD


xde mood,esok dh nk g kursus kat melaka.
3 hari.dr td nk nangis sbb kena tinggal anak.
tapi ku tahan jebat~

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

Aeen said...

aduuh..sedihnye.....sedih bukan sbb nk gi kursus kn rara...sedih sbb nk kene tinggal anak 3 hari..waaaa....dpt rasa kesedihan itu..huhu..

MizzTina said...

tp ramai yg lupa pasal tu..



sabar rara..

mOoN said...

aci tak if bawa anak sekali? huhuhu...

lia said...

owhhhh fhm perasaan itu... mcm nak nanges goleng2 kan...

mas saari said...

itulah pengorbanan rara.. tabah ye!

akak pernah pi kursus masa anak yg sulung umur 5 bulan.. hari2 nangis kat tempat kursus.. huhuhuuu

Sya Mimie said...

sabar ye kak..
cabaran kerja..

Puan Mell said...

sabar ye raa... huhuhu.......

diana said...

kena bawak maksu sekali la kalau gitu..:)boleh jalan2 terus..:P

wawa syaida said...

Sabar ye...sob sob sob

ct shah said...

saya pun baru balik dari kursus kat cameron last week.3 hari gak kena tinggal anak.
tapi saya think positive & have fun mingle2 with officemates eventhough rindu pada anak dan suami sangat2.:-)

nik ros said...

sabar k. mmg 3 hari tu agak lama gak tu

::EIDA:: said...

sabar rara. sabar. tapi kan kat tempat ida ni, sape ade anak kecik, macam diberi kelonggaran tak pergi kursus jejauh.. tempat rara tkde ehh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...