Image and video hosting by TinyPic

09 September 2013

Makcik hisap rokok

Mungkin aku kuno.
Tapi sampai skrg aku xleh terima
pompuan isap rokok.
Seyes weh.mind set aku mcm kata,
Rokok utk lelaki ke.hahaha.
Kuno kan aku.

Kisahnya masa balik keje td.
Ada sebiji kereta depan aku.
Pgg rokok.buang abu rokok.
Aku ingat lelaki.
Tp pe jadahnya pakai baju kurung n gelang.
Bila lalu sebelah dye.
Aku tgk driver nya pompuan.
Fuhhh~
Stail gila cara buang abu
Dgn muka kerut kerut.
Mmg stylo lah makcik.
Mcm erma fatima lak aku tgk *eh

Makcik.
Jgn isap rokok bnyk sgt eh.
Xelok utk kesihatan.
Hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. ra zaman dulu mmg nenek2 hisap rokok tau...tapi bila yg muda hisap rokok mcm xelok la plak..

    ReplyDelete
  2. Kalah shark ni.
    Shark pn dop isap rokok.
    Maybe mcik tu nyanyuk.
    Dia tsilap isap rokok:-P

    ReplyDelete
  3. Mak sya pun isap rokok..bila suruh dia benti,kita plak kna marah...haha..isap rokok mahal plak tu..takat rokok 2,3 inggit x layan..hehe

    ReplyDelete
  4. Betul tu. Mieya kekadang kalau nampak perempuan merokok kat depan Mieya, memang Mieya dok pandang lama je dekat orang tu sampai dia rasa tak selesa dan terus berlalu pergi. hehehe

    ReplyDelete
  5. eerr...aty pon kuno lah gamak nyer...huhu

    ReplyDelete
  6. samalah kita kak.. tak boleh terima perempuan hisap rokok.. huhu

    ReplyDelete
  7. sejak ade anak lagi tak suka org isap rokok..dulu ayah sendiri isap rokok pastu sakit2 dah stop..kl pmpn isap rokok lg la menyampah tgknye..

    ReplyDelete
  8. huk...dah jumpa ramai pmpn yg hisap rokok... pas tu bangga lak tunjuk kat org... isk..isk..

    ReplyDelete
  9. aku paling meyampah klu tgk pompuan smokin .. rasa nk tampar2 je ..tp ape hak aku kan ... hahaha rasa je la

    ReplyDelete
  10. haha...kat kampong ramai la makcik2x isap rokok..pernah sekali adik nampak,..dia tanye kat mak sha,..mak..nape makcik tu isap rokok? haha..nampak tak peliknye tu? Bila lelaki kita rase biasa..bila pempuan..kita rasa luar biasa.. :)

    ReplyDelete
  11. hehehe..makcik ehh..hehe..lawak la rara ni..xbaik utk kesihatan okehh..huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com