11 September 2013

meet the blogger : oh ETTY ku~


hahaha tajuk kemain.
ritu kan masa aku kursus kat melaka.
aku dating ngan etty,etty ajak aku jumpa.
dye nk banje mkn.hahaha.
makan je keje nya kan!

aku xkenal sgt ngan etty.
dulu baca blog je sbb aku suka tgk resipi bubur dye.
masa tu kena di alam maya jelah.
lepas tu kenal rapat kat group gojes and
dye suka nganjing aku kat IG aku.
ada je benda dye nk nganjing aku.
hahaha.gelak guling guling aku.
kdg kdg tu benda yg dye ckp x tercapai dek
akal aku ni.kalau korg nk tau,
sampai lah jumpa depan depan pon,
mcm tu lah etty.sama je cara dye borak~

mula aku nebes gak nk jumpa dye.
malu pon sama.hahaha.ingatkan dh x jd jumpa.
sbb etty kata dye x bawa kete g keje.
last last ptg tu dye whatsapp kata jd amik aku.
yeehuuu~ aku dgn x mandinya tunggu depan lobi.

masuk kete dupdap dupdap lg.
xtau nk ckp apa.
tapi nasib pandai cover,
bg salam,pas tu laga laga pipi ngan etty.
hahaha kelakar.etty pandai,
dye pakai bedak banyak banyak,
nmpk cm baru lepas mandi.
aku jugak selebet.
hahaha

aku xpenah tgk laki si mak etty ni.
rupanya laki dye berbadan sasa jugak.
kecik sket ah dr laki ku yg comels tu.
tapi laki etty bayak cerita.
tapi aku layan je.aku lg suka org banyak crita ni.
banyak info yg kami borak.ewahhhh~
pasal melaka,politik,kerja,audit,blogger,gossip.
hahaha mcm mcm lah.layan jugak laki mak etty ni.

nak lagi nan ni =(

etty bawak aku g mkn sedap gila nk mati katanya~
aku order nan cheesee.mmg sedap wei~
lembut gila.aduhhh aku nk tambah ag.tapi malu~
hahaha xde lah~ cuma mmg susah nk dpt nan yg lembut cm tu.
selalu keras mcm selipar.
hahaha.

habis mkn mkn,borak borak.
( etty belanjer ) pas tu balik.
umar raihan pon dh buat concert.
dye nk turun berlari dlm kedai.
tapi maknya x bawak kasut pulak.haha.

umar raihan comels.
putih.dlm kete aku cium cium je dye,
sbb masa tu rindu sgt kat princess.
sedap bau~ nak nangis rasa masa tu.

balik tu dah sampai.aku still dukung umar,
sampai umar raihan xnk g kat mak dye.
hahahaha.


yg paling x tahan bila laki etty offer nk snap pic kami.
etty punya lah tanjat gegurl~ hahaha.
dye kata x penah penah laki dye offer gitu.
hehehe.tapi pic aku sgt selebet.mencik.
kalau aku tau,aku pakai songket jumpa etty.
mst pic kebabom~ hahahaha.

neway etty,even baru kenal ko.
best dpt kenal ko.sonok weh~
thanks weh banje aku.nanti dtg epoh plak eh.
aku banje nasi ganja.hahaha.
dtg kl aku x tau nk banje apa.
sbb aku pon x tau apa yg istimewa kat kl ni.
ikea jelah pon.meatball?
hahaha.

mak etty *hugs~
bg aku,etty ni gila,putih~
xde lah besar pon,biasa je.tp poyo nk diet atkins segala.
aku lagi gemuk lah wey~
kalau ckp tu mst nk buat org gelak.
cakap main lepas je,tapi xde lah nk terasa ngan etty ni.
lexx je~
cara dye borak ngan laki dye pon kelakar.
hahaha.mak etty~ mak etty~

17 comments:

beta kupu said...

best kan dpt jumpa geng yg sekepala ;)

::EIDA:: said...

malam ni jgn lupe.. hhehhehe

yUmiE AzuRa said...

arghhh bile nk jmpe etty ni??huhu

maszmadi said...

wah, seronoknye dari kawan kat alam maya, dah boleh jumpa realiti kan... best

Chekgu Azrine said...

Bestnya dpt jmoa kawan alam maya ni..bg akk kawan ngn derang lg bestkan

Shark Kay said...

Mnarik ni.
Dr dunia maya ke realiti.
Mmg best jd blogger ni :-)

Khai♥Rin : anies said...

Hamboiiii sakan no jupe member alam maya...

Sya Mimie said...

bessttnya kak jmpa kawan blogger..

D Yatie said...

Boleh lak kte baca sbil sengih2. Hahaha. Adeh! Penangan Rara n Etty.

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya ada orang nak belanja...ety blogger jugak ke...nak singgahlah blog dia...

♥ ROS ♥ said...

Ken..ros pun ska dgn dia..ramai suka..hehhehe..tingin nak jumpa jgakkkk :(

Umi Qi said...

Seronok betul korang eh bergojes sakan di melaka...sonok tgk korang happy mcm nih :)

e.t.t.y said...

budusssss...kenapa aku bergenang ayor mata ni....!!!!!!

thanks rara. i love uuuu...

e.t.t.y said...

satu lagi - tak boleh makan meatballs. macam ko tak kenal laki aku kan. kalau nk makan dia akan tanya ''mana sijil halal?? mana???'' cecey effect bergema sangat kan....
*tp kalau ladies day out kita berdua je mungkin boleh makan kot meatballs tu.
hahahahahahahah

mrs kayrul said...

sedapkan nan cheese tue...sekali rasa nak lagi

Sharz said...

bestnye dapat jumpe etty...kite tgk kat blog je..hehe.. :)

Anonymous said...

@Sharz
kita lagi kenal lama kannnnnnn....bila ada rezeki ni....

etty..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...