Image and video hosting by TinyPic

19 September 2013

Nak salahkan aku jugak ke?

Nak salahkan aku ke kalau aku xleh nk
berjimat? Aku baru berazam.
Ooooo bulan ni punya gaji aku xnk
beli pape.nk simpan,bulan depan nak
Raya Haji.nk g Sabah bah.so kena simpan
sket duet.

Tapi tapi tapi.
Td aku nmpk kasut gojes kat ig.
Tapi bukan kasut aku.kasut utk princess.
Duhhh lawa nya.ala ala boot gittew.
Omei sgt!so aku ckp kat org tu.
"sy nk kasut ni.gaji bulan depan"
Huaaaaa cane ni.

Sblm ni dh order mainan princess.
Dh rm26,pas tu nk beli girdle rm20
Ni nak beli kasut princess lg pulak.
Xmenahan napsu ni.cane nk simpan ni.
Korg mcm aku x.azam je lebih.
Tp bila dh dpt gaji.mcm mcm nk beli.
Haih parokkkk.mcm gaji 4k je sebulan.

Tp aku rasa benda benda xpenting nk kena sort balik lah.kalau rasa kehendak.
Xyah beli lah kot kan.
U can do it rara!
Please please.simpan duet!

Please unfollow all blogshop
Dlm ig.hahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Btul tu beli mana yang penting...tapi comel gile boot warna gelap tu

    ReplyDelete
  2. Sama la kita rara..waaaa...konon nak save duit nak pi langkawi hujung tahun ni tapi tapi belum masuk gaji lagi da order mainan saif rm50. Inner magic pun tetiba daku terbeli.Pastu otak dok ligat fikir nak beli itu ini..waa..xble laaa..

    ReplyDelete
  3. Alah rara. Comeiii sgt. Sekarang jugak mau terjah!!

    ReplyDelete
  4. Comel lah kasut boot tuh rara heheh...part jimat tuh selagi boleh simpan teruskan rara... :)

    ReplyDelete
  5. mmg sesape pun xley tahannnn, comeyyy giler!

    ReplyDelete
  6. Semuanya lawa la.sis..
    Akk pun kalah betul kalai nak beli brg anak..
    Hadoiii!!!

    ReplyDelete
  7. udah aku pun berkenan kasut tu..haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com