26 September 2013

Princess Birthday : Blogger yang Hadir

main lawan mata~ wakakaka

kalau nak tanya sape blogger yg datang~
ala korg mst dh tau kan.ni lah blogger dari Perak yg
paling baik dgn aku. ( applause )
tokei mesin chocolate fountain.hee.
anez ni rajin taw.kenduri adik aku pon dye dtg dulu.
seyes kata,blogger ni kalau dh jumpa skali,
seyes akan terus jadik rapat.mcm anez,
mmg peramah.tambah dgn aku yg kuat sembang ni.
mmg ngam lah.mlm esoknya kami jumpa lagik,
borak lagik sampai kul 10pm.wakakaka.
anez ada buat entry pasal mlm tu. LINK
best gila.anezzz bila nk jumpa lg ni.
haishhh~

kalau tanya aku pasal anez ni.
ni jujur dr aku,anez sorg yg peramah,
banyak sembang,comelsss je,dan TAK KEDEKUT.
hehe.sbb nya anez bg 2 hadiah kat princess,
mula masa buffday princess,pas tu pos lagi hadiah.
Ya Allah,xtau nk ckp apa.tak tau knp anez ni baik sgt,
lepas tu dtg rumah hantar mesin lagi,haih malu~
semoga anez selalu murah rezeki.
Amin.kalau ngan geng gojes pun rajin anez
bg itu ini.mmg murah lah rezeki anez ni~

anez,rara harap kita akan kekal kawan sampai tua.
sampai tua pon kita boleh borak gila gila cm ni.
laki kita pon dh ngam.hehehe.
kalau ada tersalah kata ke apa.sama sama
lah kita menegur ye.xnk fighting fighting.
mcm RM,*eh tetiba.
kalau dh kenal tu,kawan je sampai bila bila.
rara syg anez sgt sgt.hehehe.
anez pon dh anggap princess mcm anak sendiri,
rara pun sama,adore sgt dgn hannah,hannah yg sgt
sopan santun.
seyes! hannah sgt sopan santun,x mcm anak aku.
main selamber je,pas tu jerit jerit.wakakaka,
hope plan kita nk bercuti sama sama bulan December ni
menjadi lah eh~ *eh Genting mcm x tutup pon!
dengan Mak Etty skali~
and kalau Geng Gojes ada skali pon mst best~


hannah buat muka busuk~
lagi lagi blogger yg dtg,
MIMI~ mimi ni aku anggap cm adik adik aku je,
dulu kami berjiran,lepas tu aku pindah rumah,
so berjauhan lah.even masih dlm 1 taman,
tapi mmg jarang gila jumpa,
mimi pon dh nk kawen dh.
tahniah mimi~ dh besar dh awak.
kikiki.dulu kecik je.* eh dulu mmg lah kecik.hehehe.
tahniah mimi.t awak kawen akk dtg eh.InsyaAllah.
thanks sbb dtg taw mimi~
and bg hadiah kat princess.

and lagi sorg blogger Perempuan Cantik, ( Myn )
tu nama IG dye.link blog awak akk lupa lah dik.
hehehe.aku kenal adik ni kat IG,hehehe.
dye kata selalu baca blog aku,thanks dik~
awak tu selalu selalu update blog taw~
ehehehe.akk selalu ingat nama awak 
perempuan cantik je.wakakaka.

mimi yg baju coklat.kecik dr dulu sampai skrg.thanks dtg korg~

sekian entry pasal buffday princess,
ada lg 1 entry lg kot.lupa dh.mst korg bosan dh baca kan.
lantakkk aaannnn~ kikiki

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

SweetLikeWhat said...

eh tetiba aku rasa nak nangis baca entri ni..insyaAllah ra ukhwah ni berkekalan hingga akhir hayat..amin..

eh gemokknyaaa aku dalam gambo ko ni ra..wakakakakaka..

tak tutup eh..kalau macam tu jom!!!!wehuuuuuuuu

syg mu jgk ra...hugggggg

~AmyLiana86~ said...

betul3..ada jugak ngam dgn 1 blogger nie..jumpe je ngam sampai skrg..hehhe

ameris said...

rara, buat la kat kl jugak. excited nk gi bday princesss

Chekgu Azrine said...

Sonok dpt kenal blogger pastu jd kwn baik.kan?

Cik Puan Tqah said...

bestnyee..hehe

D Yatie said...

AamiiN ya rabb

beta kupu said...

wah bestnyaaaa princess dpt adiah smpi 2x...hihi
friendship forever k korg

Umi Qi said...

Sedihhhh...Umi Qi xd....huwaaaaaaa...best tgk korang berdua sakan berparty inchess...mmg anez baik sgt...susah nk jumpa rakan blogger sebaik itu rara :)

QueeN TerataI said...

mmg gitulah blogger ni sklai jmp lps tu terus jd rapat,,,

TelingaBulat said...

perkenalan dalam dunia maya dan menjadi sahabat..sweetnye ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah ramai blogger mai juga ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...