Image and video hosting by TinyPic

09 September 2013

Princess Birthday / Cucuk MMR


tulah ko! blog xnk hapdet.pastu tak tau dh nk upate cite mana 1.
hahahaha.weiiiii lama kan aku tinggal blog.
sibuk lah korg.aku kursus ritu,pas tu jumaat ada jamuan raya,
sabtu Birthday Princess and kenduri sepupu suami.
ahad lak smlm sibuk membaking biskut princess.

berlalu sudah 7/9/2013
cukup lah princess setahun.
malas dh aku nk karang karangan panjang panjang~
hahaha.ayat kompom same je.hahaha.
kan kan.so ibuu just nk wish,
HAPPY 1ST BIRTHDAY anak ibuu~

tgk lah tu.mkn eskrem sendiri.geram tol ibuu.
buat muka x bersalah je.
nasib lah birthday kau anak oiii~
hehehe.



ni pic td.
harini princess cucuk MMR,
nk x nk aku amik je cucuk tu.
sbb mcm ok je bila bg dye telur.
hope ok lah.doa banyak banyak.

dh nmpk mcm besar dh princess kan korg~
hehehe.

berat princess tadi 8.9kg.
tinggi lak x sempat aku nk tgk bape.
tp nurse kata ok.sume normal.hehe.

princess pon dh start jalan,
lg kurus lah anak ibuu ni.

eh xleh nk karang panjang panjang lah.
ada audit dtg ni.sket sket dh lah eh.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments:

  1. happy birthday princess!

    insyallah cucuk MMR tu takde apa2.. doa byk2!

    ReplyDelete
  2. princess dah besar...dah pandai makan ice cream sendiri...hehe...comey...:D

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun kelahiran princess...kejap je mase berlalu kan...

    ReplyDelete
  4. h.b princess =)

    comel nye lagi2 geram tgk gigi dye tu.. hihihiihih

    ReplyDelete
  5. nomey, happy belated birthday tauuuu

    ReplyDelete
  6. Mikhail cucuk 21hb ni .lambat lagi tapi tak sabar nk pi klinik sebab nk check berat anak.bulan ni dia dah start jln tu pasal nk tau sangat...dia malasak.nk tgk berat turun ke tidak....

    Gambar majlis tak de ke..nk tgk...

    ReplyDelete
  7. sy da besar la mommy...da bole makan sndiri dah...hehe

    ReplyDelete
  8. comey nyer.... x mcm 1 tahun...

    ReplyDelete
  9. comey ...hepi besday gegirl ...

    ReplyDelete
  10. allolo tomei princess dh jalan..

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday princess...kayrul pun sama la rara, asyik skodeng blog org jer...padahal blog sendiri dah bersawang...hehhee

    ReplyDelete
  12. happy birthday my princess..hihihi nk jugak my princess.. aunty sabtu ahad tak update pakai hp..Friday bz... Jamuan raya mcm ibu.. semoga jadi anak solehan dan ceria selalu..dan diberi kesihatan dan dirahmati ALLAH SWT... MUAAAAAAHHH

    ReplyDelete
  13. hepi bday princess!!!


    sikit? panjang gak entri sikit awk ni rara..hahaha

    ReplyDelete
  14. Sodapnyer eskrim dia.
    Hepi besdat tuan putri.
    Wish sehat sokmo n cute sokmo

    ReplyDelete
  15. comel betul lah budak tecit nih..hepi belated besday princess.. :)

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan...
    Happy besday princess...somel la dia rambut lebat,anak akak 11/9 ni baru setahun bleh la berkawan nnti ek....

    ReplyDelete
  17. dah besar dah princess...happy belated birthday princess...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com