09 September 2013

Princess Birthday / Cucuk MMR


tulah ko! blog xnk hapdet.pastu tak tau dh nk upate cite mana 1.
hahahaha.weiiiii lama kan aku tinggal blog.
sibuk lah korg.aku kursus ritu,pas tu jumaat ada jamuan raya,
sabtu Birthday Princess and kenduri sepupu suami.
ahad lak smlm sibuk membaking biskut princess.

berlalu sudah 7/9/2013
cukup lah princess setahun.
malas dh aku nk karang karangan panjang panjang~
hahaha.ayat kompom same je.hahaha.
kan kan.so ibuu just nk wish,
HAPPY 1ST BIRTHDAY anak ibuu~

tgk lah tu.mkn eskrem sendiri.geram tol ibuu.
buat muka x bersalah je.
nasib lah birthday kau anak oiii~
hehehe.



ni pic td.
harini princess cucuk MMR,
nk x nk aku amik je cucuk tu.
sbb mcm ok je bila bg dye telur.
hope ok lah.doa banyak banyak.

dh nmpk mcm besar dh princess kan korg~
hehehe.

berat princess tadi 8.9kg.
tinggi lak x sempat aku nk tgk bape.
tp nurse kata ok.sume normal.hehe.

princess pon dh start jalan,
lg kurus lah anak ibuu ni.

eh xleh nk karang panjang panjang lah.
ada audit dtg ni.sket sket dh lah eh.hehehe

26 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya dia

mas saari said...

happy birthday princess!

insyallah cucuk MMR tu takde apa2.. doa byk2!

Aeen said...

princess dah besar...dah pandai makan ice cream sendiri...hehe...comey...:D

cik fadh said...

selamat ulang tahun kelahiran princess...kejap je mase berlalu kan...

aimi adilah said...

h.b princess =)

comel nye lagi2 geram tgk gigi dye tu.. hihihiihih

e.t.t.y said...

nomey, happy belated birthday tauuuu

diana said...

Mikhail cucuk 21hb ni .lambat lagi tapi tak sabar nk pi klinik sebab nk check berat anak.bulan ni dia dah start jln tu pasal nk tau sangat...dia malasak.nk tgk berat turun ke tidak....

Gambar majlis tak de ke..nk tgk...

Nafisa81 said...

sengih jer...nampak gigi dia...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir syg..makin comel dia..

:: Mrs.Eady :: said...

Comeyyy :)

Che Rosliza Che Mat said...

Happy Birthday Princess

Asyifa Mustaffa said...

sy da besar la mommy...da bole makan sndiri dah...hehe

lia said...

comey nyer.... x mcm 1 tahun...

eima said...

comey ...hepi besday gegirl ...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Happy Belated Birthday Princess.. :)

ameris said...

allolo tomei princess dh jalan..

mrs kayrul said...

happy belated birthday princess...kayrul pun sama la rara, asyik skodeng blog org jer...padahal blog sendiri dah bersawang...hehhee

adrianna syaz said...

Slmt arijadi princess :)

mychessypie said...

happy birthday my princess..hihihi nk jugak my princess.. aunty sabtu ahad tak update pakai hp..Friday bz... Jamuan raya mcm ibu.. semoga jadi anak solehan dan ceria selalu..dan diberi kesihatan dan dirahmati ALLAH SWT... MUAAAAAAHHH

shaFazie said...

happy besday princess..

Munnafendy said...

hepi bday princess!!!


sikit? panjang gak entri sikit awk ni rara..hahaha

Chekgu Azrine said...

happy birthday princess!!!ngeeee

Shark Kay said...

Sodapnyer eskrim dia.
Hepi besdat tuan putri.
Wish sehat sokmo n cute sokmo

Aty_Fared said...

comel betul lah budak tecit nih..hepi belated besday princess.. :)

Malinda said...

Salam perkenalan...
Happy besday princess...somel la dia rambut lebat,anak akak 11/9 ni baru setahun bleh la berkawan nnti ek....

::puan ungu:: said...

dah besar dah princess...happy belated birthday princess...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...