30 September 2013

Princess mandi LAUT




see,steady kan~ hehehe,
lepas entry stress aku last week.
tetiba rasa mcm nk mandi laut.nk lepak lepak tepi pantai~
nk rendam princess dlm laut.xmintak pon g redang,
g lumut je.teluk batik pon ok lah.hehehe.

jumaat lepas aku halfday,
dlm kul 2pm kami gerak ke manjung~
sampai sana dlm kul 5 lebih,fuhhh perjalanan yg jauh,
nasib x hujan.dh sampai tu lega sangat.
check in kat Swiss Garden Golf n Spa kat Lumut.

skrg kalo snap pic mst tgn cm ni.
sblm check in kami g jalan jalan aeon jap.
saje jalan jalan.pas tu baru checkin.
kami amik Villa,besar sket,tp besar sgt x best sbb
kami g ber4 je.so sunyi je rumah.kecoh pon sbb budak tecik ni
kesana kemari,asek nk berjalan je.hehe.

mlm tu kami keluar mkn ikan bakar,
g manjung mst mkn ikan bakar,tapi kali ni aku kecewa
sikit lah.sbb mkn ikan bakar yg cicah asamnya x kick,
mmg kecewa.huaaa~ sabo jelah.tapi sbb lapo.
makan jugak lah.habis,sampai pic pon xsempat nk snap.

jalan jalan jap,pas tu balik rumah~ tido!
sabtu tu papa princess kerja lagi.
tapi amik halfday.balik dlm kul 11am,
aku pon bangun awal.
goreng nugget n hotdog utk bekal mkn tepi laut.
hehehe.

mula nya mcm nk mandi kat teluk senangin,
tapi kami singgah beli mkn tgh hari kat kedai mkn 
Silaturrahim,satu jalan nk ke Teluk Batik,
so ke teluk batik lah jawapnya.
kalo korg nk ke teluk batik,
singgah lah mkn kat Silaturrahim ni.
sedap,murah,best~ tepi jalan je.
betul betul kat simpang nk masuk ke Teluk Batik.

kul 10am,tido lagi.payah nk bangun anak dara ni.korg nt jgn lah ajar anak bangun lewat,
susah nk kemana mana nanti.xnk bangun awal.wakakaka~

sampai je Teluk Batik.mmg ramai org.tapi luck kami,
dpt parking depan depan.so xde lah jauh sgt jalan.cr tempat bawah pokok
untuk berteduh.hehehe.hampar tikar,mkn dulu.sbb lapo.
princess dh x keruan tgk pasir,suka benoo.
xpenah jumpa lah katakan~ hehehe.

lepas mkn kami lepak lepak mkn eskrem dulu.
bg laki aku tido jap sedaasss~

tapi masa papa tido.kami larik g mandi laut jap.
hehehe.masa mandi ngan aku princess takut gak.
dye tarik baju aku kuat kuat,diam je.bila ada ombak,
jerit sket sket.wakakaka.kelakar sgt.hehehe.

pas tu dlm 15mint kami naik lah.
keringkan badan.mkn nugget n hotdog dulu.
pas tu g mandi balik.kali ni dgn papa pulak.
ewahhhh kalo ngan papa mmg sampai ke tengah laut lah.
sonok betul dye,dgn papa siap boleh gelak gelak ag,
hehehe.

kami turun mandi dlm kul 3-4pm gitu,
mmg menempah hitam lah.tapi ok lah.
xde lah sunburn sgt.sket sket je,dah sampai KL
baru nmpk sunburn sket.wkakakaa.
xpelah.pas ni putih lah balik.hehehe

Add caption
pakai baju mandi yg nenek belikan.hehehe.sexy uoolslss~
lepas mandi,salin baju.mandi kat tolet.tido~
Add caption
kemain.kenapa ntah~

toilet kat teluk batik pon dh banyak perubahan,
dh ok dh.bersih lah jugak.dh banyak,
bukan cm dulu.kalau dulu masa aku kecik kecik.
mmg toilet sikit.kecik je.now dh ok.
hehehe.bayaran masih singgit ye.hehehe.

masa mandi tu papa kena obor obor.sian papa,
nasib princess x kena,
lepas papa kena tu.trus naik atas.nk bg princess main pasir
dye xnk,sbb panas,lg pon dye geli pasir tu.hehehe.
kesian~


hmm xtau nk cite apa lg.
tiba tiba hilang skill nk menulis.
itu jelah kot.nanti cite lagi eh.
hahahah bye~

14 comments:

amal said...

Alahai, rindunye kat Lumut hehe.. Amal pun suka makan kat Restoran Silaturrahim tu. Banyaaakk ulammm hehe.. Seronok eh princess mandi.. syeksyi!

Aeen said...

syoknye gi pantai rara.....ain dah start xleh nk gi mane2 dah skang nie..da x larat wooo.... + husband cuti dibekukan sampai ujung tahun..huuh...

Suria Lekatlekitgurl said...

lala bapak dia tak bagi laut rara takut anak dia hitam katanya.. betul ke lawak tak tau setakat ni lala belum pernah mandi laut tp lala memang jenis suka main air macam tuan puteri jugak. lala pun spesis tuan puteri bangun lambat. pukul 10++ baru bangun. tido pun lewat.12++ baru tido..

beta kupu said...

oooi bestnya, dah lama xmndi laut, teluk batik pun lamaaa sgt dah xpegi

ameris said...

rara, apsal akak takleh tgk pic??

SweetLikeWhat said...

sonok incess mandi laut ehh..
hannah pun geli pijak pasir laut.hahaha

e.t.t.y said...

sebelum ko lahir, telok batik ni lah tempat aku main pondok pondok tauuu......hahahahha

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
hai dah lunch ke?
hari ini anum bz sangat2

~ NANA ~ said...

boleh geng dgn ayish ni suka pantai...hehe

princess nmpk enjoy sgt t...lps ni blh bawak lagi la

ZazaMyMoon said...

alahaiii comelnya princess.. suka tgk swimming suit dia yg pinky sangat tu.. =)

Khai♥Rin : anies said...

ada obor2? kat situ xde pasang papan tanda ke rara?

MisZ FyZa said...

dulu mase blaja kat uitm seri iskandar..2,3 gak la ke teluk batik..hampir 8 tjn xjejak kaki ke sane..

Cik Mun said...

wahhh..dah lama mun xmandi pantai..

diana said...

Mikhail tetiap mimnggu gi pantai tapi tak pernah mandi laut lagi..akak tak bagi.hahahah..sebab dia ni kalau dah termula silap2 tak balik umah la kami..tido dalam laut tu..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...