02 September 2013

Princess Merdeka dan Bunga Api~



kami actually x rancang pon nk g tgk bunga api.sbb aku tau,
perkara ni lah yang selalu kami gaduhkan tiap kali merdeka.
hhahaha,gaduh sbb x dpt tgk munge api.
tapi tahun ni lain.best~

sambut merdeka dgn anak skali.
jumaat tu kan sepupu laki aku nikah.
nikah nya lepas jumaat.
balik balik lepas nikah tu laki aku bantai tido.
sampai kul 10pm.aku pon siap siap bg princess mkn sume,
then x mengharap pon yg laki aku akan bangun.
yelah~ faham dye balik kerja.penat kan.
so diam jelah.borak borak ngan adik aku.
gelak gelak tgk gelagat princess,
pas tu kul 10 lebih laki aku turun,
dye tanya~ knp x siap ag?
eh boleh lak tanya kita knp x siap.
nk g mana?

g mkn dye kata~
pas tu kami pon siap siap lah,
jam dh kul 11.30pm,
kami blur blur nk mkn mana,
xtau~ pas tu jalan jalan tembus pulak depan KLCC,
alang alang dh tembus sana,jam dh 11.45,
then trus lah double park je kat situ,
tgu sampai kul 12am,tgk munga api.
hehehe.

princess mulanya agak terkejut jugak.
kelakar tgk dye,masa mula mula dgr bunga api tu,
dye mcm terdiam terkaku,
dh lama lama baru ok.baru nmpk dye excited.
hahaha.kelakar tgk muka princess,
dh last last tu meleleh leleh air liur dye.
hahaha.

sempat jugak beli kat dye cekak yg ada lampu tu.
nk pulak dye pakai.xbukak pon.hehehe.omei anak ibuu,
sonok aku rasa,puas hati aku lepas dpt tgk munge api.
senyum senyum je,jalan jem pon tarak hal asalkan dpt tgk
bunge api~ hehehe.


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronok dia

Aeen said...

waahh..syok princess tgk bunga api yeh..raees time ni dah tido dah...dengan mama dy skali tido awal malam merdeka tu.so xde la tgk bunga api..heheheh

beta kupu said...

pandai dia menghayati erti bunga api...hihihih

aisya said...

seronok dia tengok bunga ape kan.. hehe.. sy selalu tengok kt rumah je kak. tak larat nak bersesak2 dgn org.

ZazaMyMoon said...

hamboii pandainya tgk fireworks.. ;)

imie fatiema said...

chumel la chumel hepy merdeka day

Cik Mun said...

comelnye dieeee..geram tgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...