23 September 2013

punyalah hebat Che Ta sampai Bra pon jadi isu~


aku tak tau lah nk kesian ke or nk gelak.
tapi lebih kepada kesian lah.
dorg ni gila kan.sampai bra pon nk 
bgtau org.gila apa dorg ni.ni sama kes mcm
si sakinah tu jugak lah.yg addict dgn bra merah.
weiii buat malu lah wei~ apa tah nk jd ngan korg ni.
sudah sudah lah tu.

tapi yg che Ta ni pon satu hal.
pakaian tu mmg saje mcm nk timbulkan kontroversi.
ritu kat artikel mana ntah,dye kata dye saje pakai baju
ketat sbb nk badan still langsing kan.
so kalau baju ketat,dye kena ingat,mkn sikit je.
hah gitu lah kekdahnya ye kawan kawan.
kalau nk kurus kena pakai baju ketat.
hahahaha.

layan lah ko che Ta oiii,asalkan bahagia~

still konpius ag.nk kesian ke nk gelak~

20 comments:

ZazaMyMoon said...

feeling meluat pun ada..
bila tgk cerita kiah perkasan & primadona.. mmg obvious giler dia punya nenek tu besar..

Shark Kay said...

heheh.
no komen ler..
bila dh jadi artis hot mmg susah,
bulu kaki pn diorg amik kisah.

Suria Lekatlekitgurl said...

che ta.. Oo.. che ta. nak komen pun kesian. hahahaha

~AmyLiana86~ said...

lugha la sis..tgk leher da kedut2 da..huhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sengal je..hahah

Nadt said...

rasa dia ni pakai korset la. tengok la badan keras tegak semacam. tu pasal dia punye yang tu pun ble jadik push up. kita pompuan yg tengok ni pun nak terjojol bijik mata inikan plak orang laki. ehmm..moga berubah lepas kawen nnt.

SyimaSyaz said...

tu bra dia ke? hu alohhh

Mysara Ab Rahman said...

mcm2...bnda cm ni pn jd isu..dia mmg la..sume pakaian nk ketat

lia said...

Ai x bole pakai ketat2 nnt abes susuk nmpk ekekeke

D Yatie said...

tak nak kesian.
tak nak gelak.
nak kata vongoks! heee.

diana said...

cemana la pikiran dia ye..nak kata tak cerdik boleh kot..hahah

Rosmadi Shakri said...

hahahaha,,, no komen la kalau bab bra CikTa

Rosmadi Shakri said...

hahahaha,,, no komen la kalau bab bra CikTa

Amanda Suria said...

artis without kontroversi memang tenggelaam la..thts y hal kecik2 pun jadi isu sebab nak kekalkan publisiti...

:: Mrs.Eady :: said...

Cettt

Daddy Ziyyad said...

Semoga Allah anugerahkan dia hidayahNYA utk berubah..Insya Allah

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

nenek dia!!!! lawak arrr!!!

mamaRIFQY said...

kalo die xpakai bende2 pelik..atau seksi melampau..xde nyer org nak kate mcm2.hahhaa..tapi die cantekk kan??

Umi Qi said...

Hahahha kelakar lah rara nih...mcm2 eh tang bra pun jadi isu kikiki

mrs Fiza said...

tkthu kenapa smpi skrg msih tkleh nkminat dgn cik ta ni..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...