Image and video hosting by TinyPic

23 September 2013

punyalah hebat Che Ta sampai Bra pon jadi isu~


aku tak tau lah nk kesian ke or nk gelak.
tapi lebih kepada kesian lah.
dorg ni gila kan.sampai bra pon nk 
bgtau org.gila apa dorg ni.ni sama kes mcm
si sakinah tu jugak lah.yg addict dgn bra merah.
weiii buat malu lah wei~ apa tah nk jd ngan korg ni.
sudah sudah lah tu.

tapi yg che Ta ni pon satu hal.
pakaian tu mmg saje mcm nk timbulkan kontroversi.
ritu kat artikel mana ntah,dye kata dye saje pakai baju
ketat sbb nk badan still langsing kan.
so kalau baju ketat,dye kena ingat,mkn sikit je.
hah gitu lah kekdahnya ye kawan kawan.
kalau nk kurus kena pakai baju ketat.
hahahaha.

layan lah ko che Ta oiii,asalkan bahagia~

still konpius ag.nk kesian ke nk gelak~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. feeling meluat pun ada..
    bila tgk cerita kiah perkasan & primadona.. mmg obvious giler dia punya nenek tu besar..

    ReplyDelete
  2. heheh.
    no komen ler..
    bila dh jadi artis hot mmg susah,
    bulu kaki pn diorg amik kisah.

    ReplyDelete
  3. che ta.. Oo.. che ta. nak komen pun kesian. hahahaha

    ReplyDelete
  4. lugha la sis..tgk leher da kedut2 da..huhu..

    ReplyDelete
  5. rasa dia ni pakai korset la. tengok la badan keras tegak semacam. tu pasal dia punye yang tu pun ble jadik push up. kita pompuan yg tengok ni pun nak terjojol bijik mata inikan plak orang laki. ehmm..moga berubah lepas kawen nnt.

    ReplyDelete
  6. mcm2...bnda cm ni pn jd isu..dia mmg la..sume pakaian nk ketat

    ReplyDelete
  7. Ai x bole pakai ketat2 nnt abes susuk nmpk ekekeke

    ReplyDelete
  8. tak nak kesian.
    tak nak gelak.
    nak kata vongoks! heee.

    ReplyDelete
  9. cemana la pikiran dia ye..nak kata tak cerdik boleh kot..hahah

    ReplyDelete
  10. hahahaha,,, no komen la kalau bab bra CikTa

    ReplyDelete
  11. hahahaha,,, no komen la kalau bab bra CikTa

    ReplyDelete
  12. artis without kontroversi memang tenggelaam la..thts y hal kecik2 pun jadi isu sebab nak kekalkan publisiti...

    ReplyDelete
  13. Semoga Allah anugerahkan dia hidayahNYA utk berubah..Insya Allah

    ReplyDelete
  14. kalo die xpakai bende2 pelik..atau seksi melampau..xde nyer org nak kate mcm2.hahhaa..tapi die cantekk kan??

    ReplyDelete
  15. Hahahha kelakar lah rara nih...mcm2 eh tang bra pun jadi isu kikiki

    ReplyDelete
  16. tkthu kenapa smpi skrg msih tkleh nkminat dgn cik ta ni..haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com