10 September 2013

Rebecca Nur Islam Anjur “Baby Shower” tema Harimau

rebecca nur islam
rimau gittew~

rebecca nur islam
kalau aku pakai cm ni mau kena penampo ngan laki aku

rebecca nur islam
knp pulak kaklong tu tema larik!

rebecca nur islam
wow garangnya~ hehehe

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ada duit semua boleh

mOoN said...

huk...apakah...

Nursaila Norman said...

hadoiii..mcm kelakar la pulak..hehehehe..dah x mcm baby shower pun ada :D

♥ Wina ♥ said...

'seksa'nye rebecca tuh :)

kak long ye? hahaaa..

e k i n ♥ y u s r i said...

seksi betol die

Puan Mell said...

adoyaii... rosak... rosak.. tu je nak cakap. hehe..

Ratu Hatiku said...

Alahai....uhuhuhu

Bitt (double IS) said...

mangg aiii rimau ko! ngerikk :)

Lynda Che Lah said...

bukan setakat penampo cik Rara oi..penyepak bagai sume ada..ahahaha

ctmah said...

semalam bace kat nara, hakak pulak yg sesak napas..h0h0!mesti baby boy tu kan..kekekee

lia said...

xmo komen.... ;p

Shark Kay said...

baby shower?
mmg shark x paham apa motif tu..
buat2 paham je lar.

dear xila said...

aduyaiiiii retis retis ;p

diana said...

ingatkan omputih je yang suka buat gini,.melayu pun makin ramai ikut..buat majlis doa selamat minta kawan2 doakan mudah besalin kan bagus...

tetiba lak pompuan ni jadi ustazah..caittt!!hehhe

Amanda Suria said...

ya allah....xde tema lain ke...

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Macam-macam.....
Tak faham la...huhuu...shower ker?

x0x0 ^_^

mama_ka0ri said...

baby shower ni utk apa ek? haha..

dah takde keje ke pakai macam tu..ishk2..

hayati hashim said...

Aummmmmmm!!!!

CAHAYA MATA said...

"Kak Long" tu walau tak pakai Rimau tetap garang dengan merah menyalanya tuuuu...hehehehe... :)


p/s : apa la masalah Rebecca ni ekk...? kurang kasih sayang ke apa.... :-(

Nafisa81 said...

mandi tian versi inggeris nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...