Image and video hosting by TinyPic

10 September 2013

Rebecca Nur Islam Anjur “Baby Shower” tema Harimau

rebecca nur islam
rimau gittew~

rebecca nur islam
kalau aku pakai cm ni mau kena penampo ngan laki aku

rebecca nur islam
knp pulak kaklong tu tema larik!

rebecca nur islam
wow garangnya~ hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. hadoiii..mcm kelakar la pulak..hehehehe..dah x mcm baby shower pun ada :D

    ReplyDelete
  2. 'seksa'nye rebecca tuh :)

    kak long ye? hahaaa..

    ReplyDelete
  3. adoyaii... rosak... rosak.. tu je nak cakap. hehe..

    ReplyDelete
  4. bukan setakat penampo cik Rara oi..penyepak bagai sume ada..ahahaha

    ReplyDelete
  5. semalam bace kat nara, hakak pulak yg sesak napas..h0h0!mesti baby boy tu kan..kekekee

    ReplyDelete
  6. baby shower?
    mmg shark x paham apa motif tu..
    buat2 paham je lar.

    ReplyDelete
  7. ingatkan omputih je yang suka buat gini,.melayu pun makin ramai ikut..buat majlis doa selamat minta kawan2 doakan mudah besalin kan bagus...

    tetiba lak pompuan ni jadi ustazah..caittt!!hehhe

    ReplyDelete
  8. Macam-macam.....
    Tak faham la...huhuu...shower ker?

    x0x0 ^_^

    ReplyDelete
  9. baby shower ni utk apa ek? haha..

    dah takde keje ke pakai macam tu..ishk2..

    ReplyDelete
  10. "Kak Long" tu walau tak pakai Rimau tetap garang dengan merah menyalanya tuuuu...hehehehe... :)


    p/s : apa la masalah Rebecca ni ekk...? kurang kasih sayang ke apa.... :-(

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com