27 September 2013

Tips bagi Isteri sayang lebih


wakakakakaa,
habis lah kalau org serach tips tips
nk bg bini sayang~
mst keluar ni~ hehee.
ada ke suami mcm ni?
mintak seribu,bg 2 ribu.
aku xpenah lah mintak laki aku seribu~
lg pun kalau mintak pun nk buat apa.
hehehe.

paling kuat pun aku mintak dye banjer
makan,banjer lipstik,banjer baju~
hehehe.

harini aku x de benda sgt lah nk cite,
topik best pon xde,
tapi rini nk halfday~
YEAY~

holiday kat lumut pun jadilahhhh~

10 comments:

mama tisya said...

bertuah la kn mintak seribi dpt 2ribu...hehehe

wah nk holiday ye...happy holiday

Kakzakie said...

Ini nak bagi abang baca ni fura hihi... kalau income puluh-puluh ribu bolehlah:)

aisya said...

bertuah badan kalau dapat suami mcm ni.. haha.. kalau laki jutawan, takpe gak..

QueeN TerataI said...

x pnh le mintak smp beribu.. paling2 pun rm50 je.. tp selalunya mmg hubby bg lebih..

Umi Qi said...

Rara best tuh holiday kt Lumut...tingat dulu2 umi Qi pi pangkor masa babymoon 7 bln perghhhh

Nursaila Norman said...

hahaha..lawak la tips ni..suami xbg duit byk2 pun bini tetapppp syg suami kan,kan,kan.. hehehe! tp ok la tips ni, menceriakan hari jumaat :D

Nurzakiah Hanum said...

untung la

Fifi Nadhrah said...

fifi kene sayang suami lebih ni.. pagi tadi mintak 200 die bagi 300.. hahaha.. mintak sikit je.. tu pon baru lepas gaji.. kalau mintak tengah bulan? 50sen boleh la.. hahaha..

~MommyAqilMedina~ said...

wahh..bahagianya kalau dapat..memang sayang habislah kalau gitu..hihihi

Puan Kutu said...

wah dutch lady pun dh berubah wajah,nmpk sgt dh lama gila tak beli susu anak since dua taun lepas aiman dh tak nak minum susu.

aiman mmg minum dutch lady dr baby smp besar...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...