Image and video hosting by TinyPic

27 September 2013

Tips bagi Isteri sayang lebih


wakakakakaa,
habis lah kalau org serach tips tips
nk bg bini sayang~
mst keluar ni~ hehee.
ada ke suami mcm ni?
mintak seribu,bg 2 ribu.
aku xpenah lah mintak laki aku seribu~
lg pun kalau mintak pun nk buat apa.
hehehe.

paling kuat pun aku mintak dye banjer
makan,banjer lipstik,banjer baju~
hehehe.

harini aku x de benda sgt lah nk cite,
topik best pon xde,
tapi rini nk halfday~
YEAY~

holiday kat lumut pun jadilahhhh~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. bertuah la kn mintak seribi dpt 2ribu...hehehe

    wah nk holiday ye...happy holiday

    ReplyDelete
  2. Ini nak bagi abang baca ni fura hihi... kalau income puluh-puluh ribu bolehlah:)

    ReplyDelete
  3. bertuah badan kalau dapat suami mcm ni.. haha.. kalau laki jutawan, takpe gak..

    ReplyDelete
  4. x pnh le mintak smp beribu.. paling2 pun rm50 je.. tp selalunya mmg hubby bg lebih..

    ReplyDelete
  5. Rara best tuh holiday kt Lumut...tingat dulu2 umi Qi pi pangkor masa babymoon 7 bln perghhhh

    ReplyDelete
  6. hahaha..lawak la tips ni..suami xbg duit byk2 pun bini tetapppp syg suami kan,kan,kan.. hehehe! tp ok la tips ni, menceriakan hari jumaat :D

    ReplyDelete
  7. fifi kene sayang suami lebih ni.. pagi tadi mintak 200 die bagi 300.. hahaha.. mintak sikit je.. tu pon baru lepas gaji.. kalau mintak tengah bulan? 50sen boleh la.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. wahh..bahagianya kalau dapat..memang sayang habislah kalau gitu..hihihi

    ReplyDelete
  9. wah dutch lady pun dh berubah wajah,nmpk sgt dh lama gila tak beli susu anak since dua taun lepas aiman dh tak nak minum susu.

    aiman mmg minum dutch lady dr baby smp besar...:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com