24 September 2013

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard


conclusion aku~
KESIAN~
adehhhh,kesian kat bini dye,
kesian kat Matyo.
weiii~ ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah,
masuk U ke,belajar adap sket~
ni dh x beradap aku tgk!
malu lah.melalukan pompuan jugak.

yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.
adoiii~ kenapa kah???
kalo aku mst dh kena dh ngan laki aku.

bini matyo ni mmg ramai org x suka kan.
sblm ni aku x amik port pon sbb x kenal.
tapi makin lama makin menjadi lak.
sampai Hana post kat FB,ada Fan page 
"kami benci bini matyo"
sampai mcm tu skali.korg bayangkan lah~

MIL aku pon penah jumpa dye kat airport.
nk balik Kelantan JE PON!
tapi belagaknya bukan main.
dh lah seksi.haih xpaham xpaham~

tapi seyes aku nk gelak tgk video ni.
dh lah mcm budak budak.ejek ejek cm tu.
kalo korg,korg nk ejek ejek cm tu ke kat pakcik tu.
aku pon biasa gak parking tepi tepi cm ni.
and kena marah~ tapi mintak maaf lah balik.

dr video ni aku dgr dye kata,dye amik video ni
sbb nk saman pak cik tu.hahaha.nk saman apa kalo
ko yg salah~ haih manusia.gila duet.cm ni lah~

yg matyo jd pak pacak je.
good boy~

13 comments:

nurul said...

haha...gaduh mcm budak2 main ejek2. tak cantik takpe tapi biar la berbudi bahasa sikit. bukan takat diri sendiri malu, tapi suami malu, family malu.

Ibu Lala said...

Aduhai. Buat apa la nak perangai camtu kan. Buat org menyampah dan benci je. Cuba jadi solehah. Sejuk mata yg memandang.

Nauzubillah kan

Shark Kay said...

ramai jugak share ni kt FB..
malas nk tgk sbb tau dh mnyampah..
baca komen je lar.
agak2 apa reaksi bini mat yo pasni yer.
kompom naik angin kalu dia tgk komen kt FB.

mama leen said...

baru tengok video ni pagi tadi kat henfon kawan akak.. sabo je la pompuan ni..

Nieyl said...

ish..ish..ish....sabo jer la tgk..

diana said...

tengok la muka bini dia..muka macam menyombong.tak padan dengan itam..heheh

D Yatie said...

Serius macam budak tadika. Lol!

ZazaMyMoon said...

kannn harap muka cantik tp kongajor, perangai tak reti nak hormat pun tak guna jugak.. podahhhhhhhhhhhh (titiba emo) hahaha

Nurzakiah Hanum said...

ala x leh tgk

beta kupu said...

kan...rsa nak gelak guling2 bila dia ejek2 pakcik tu...sian pakcik tu klu aku pun bengang klu 'dilayan' camtu mau makan penampar

mama ila said...

Hehehe..ila pun baru tengok tadi..betullah..gaduh cam budak2 pulak...mulut pun laju..aduyaii

ShaSa RosSa said...

memang bini mat yo tu nak saman pakcik tu..tapi dia tak tahu yang cctv ade kat situ..pakcik tu da buat report polis..n dengar cite kes ni tgah on kat mahkamah..tunggu jela cmne kesudahannya..

ct shah said...

she's humiliating herself!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...