23 October 2013

Aku salute sape yang pergi DAISO dan tak beli apa apa

Stakat ni aku kalau g daiso.
TAK PERNAH LAGI X KUA DUET.
sume melesapkan duet aku.
Waakkakakakaka.
Even satu pon kena beli.
Aku penah suh laki aku g daiso
Semata mata suh g beli periuk comel tu.
Hahahaha.

Rumusannya aku suka gila daiso.
Before before ni kalau g mst beli.
Mst habis 40 50 rm.
Beli plak sume kaler pink.
Hahahaha.hover x aku.
Aku mmg suka lah daiso ni.

Ni g daiso mulanya sbb nk beli
Warmer and cooler utk letak bekal princess
G sabah sok.tp terbeli benda lain lak.
Bekas makan.cawan.basket letak mainan.
Sudu.hahaha.kalau x lg byk nk amik.
Tp haih xboleh xboleh.kena save duet.
Hehehe.

Ada ke org yg g daiso x beli pape eh.
Kalau ada yg cm tu.
Aku mmg salute lah.tabik spring lah aku.
Huaaaaa~

Pas tu td sempat singgah toy r us.
Beli bekas minum n pinggan baru kat princess.hehehe ibuu suka suka!

Korg jom kita bukak daiso bersama nak.
Ahhahahhhahaha.

28 comments:

cikpingu said...

comel plk botol air dora tu...

diana said...

Baca cepat2 post ni sebab takut maisara nampak..hhheh

Aeen said...

ain smlm baru je gi daiso kt the curve..ain mmg xbeli pape pun..tp husband la...dy shopping mengalahkan org pmpuan dlm daiso tu..huhuh..

Fizah said...

menjadik taktik rm5 dia..walaupun kdg ada je brg sepatutny lbh murah..tp brg daiso mmg byk yg best, praktikal dan kiut! cannot deny! :)

- AZIE - said...

hi..salam kenal..singgah sini kembali.
btw sy pun memg respek sapa yg g daiso xbeli apa..kalo sy niat asal tu memg dh betul, xnak beli apa..tp smpai ja sana..syaitonnirrajim btl menggoda

DYatie said...

Salute la kat kiteee!!!
Hahahaha.
Kite;
angkat belek letak.
angkat belek letak.
Pastu.
Sampai ke sudah.
Tak beli poonnnn.
Sobs.

JunAina said...

Kalau citer bab barang dapo memang kegilaanlah tak dpt beli satu beli banyaaakkk lagik suka...ahahaaa... tp akak ni Daiso pun tak pernah gi kesiankan?

TelingaBulat said...

tb kua xbeli pape pn..walaupn rambang jugak la mate..smpi nk bute da heheh

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Huuu Kak Rara, samalah dengan Shakira. masuk Daiso seakan gila..haha semua rasa nak beli, comel2..tu yang tak boleh tahan duit ni dari keluar :)

ameris said...

alololo... sume kiut ehh.
penyakit berjangkit daiso nih.

Nurul Aziz said...

ehhhhh saya la tu.. masuk daiso konon nak la beli macam orang lain beli.. tapi bila masuk belek-belek, fikir-fikir.. guna ke?? kang semak je lebih.. terus letak balik. adik-adik ipar suka sangat masuk daiso ni, ada je benda merepek dorang beli.. temankan ajela..

Amanda Suria said...

ni la masalah kita orang perempuan kan....sabar jer la..benda murah..pas tu menarik plak...confirm melabur kat situ..

Chekgu Azrine said...

Akk blm pnh pegi sis..huhu

puansazusarin said...

Klu lah seremban ada daiso.. Adoyaaa

♥ ROS ♥ said...

Cntiknyer semua.... Ros bru dua kali g daiso... 1st time g pusing2 jer.. 2nd bru beli brg daiso... Tu pun rm15.. Ros xreti nak beli :(

hanizan said...

Sama la kita rara...suka g daiso...ada je bnda nak nk beli...slalu hani pn abis 40-50 skali pegi...hehe...mmg berhantu daiso tu

Khai♥Rin : anies said...

Sik baik daiso jauh dr umah hehehe

PinKy MoMMa said...

akak pernah pusing2 daiso tp x tau nk beli apa hahahaha..kagum x? tp biler mood sudah mari..aduhai tong sampah daiso pn nmpk comelll

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg yui rasa agak berbloi yui bli..ngeh2

ZazaMyMoon said...

skrg tengok ramai blogger buat review pegi daiso.. nak try pegi jg lah nnt.. =)

sara said...

biasa g beli mask tu...

Anne Nurain said...

saya pernah tak beli pape masa pegi daiso.. just jalan2 cuci mata je.. hehe.. tapi barang2 kat daiso memang best2, mesti rasa nak beli.. nasib baik diri ni papa kedana.. hahaha..

SweetLikeWhat said...

ra daku rase nak buat lompat bintang dapat masuk daiso ni..hahaha

Nursaila Norman said...

hahaha! terbaik lah rara..semua pink!
saila dulu ms bujang mau habis berpuluh2 mcm rara gak..tp sejak dh kawen,mesti g daiso dgn husband..alamatnya beli 1 2 sbb di kawal ketat..huwaaaaa!

Rizziela said...

selalu gak keluar dengan tangan kosong :D Berjaya tidak membeli sebab cik suami tu selalu menghalang

shura shushi said...

i TAK pernah masuk daiso, hihihi

rossi rossa said...

tak penah jejak Daiso..kesian kan??huhuhu

shaFazie said...

azie 1st masuk Daiso tk nak beli pape2 last2 teruja sampai 6brg sekali gus hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...