Image and video hosting by TinyPic

23 October 2013

Aku salute sape yang pergi DAISO dan tak beli apa apa

Stakat ni aku kalau g daiso.
TAK PERNAH LAGI X KUA DUET.
sume melesapkan duet aku.
Waakkakakakaka.
Even satu pon kena beli.
Aku penah suh laki aku g daiso
Semata mata suh g beli periuk comel tu.
Hahahaha.

Rumusannya aku suka gila daiso.
Before before ni kalau g mst beli.
Mst habis 40 50 rm.
Beli plak sume kaler pink.
Hahahaha.hover x aku.
Aku mmg suka lah daiso ni.

Ni g daiso mulanya sbb nk beli
Warmer and cooler utk letak bekal princess
G sabah sok.tp terbeli benda lain lak.
Bekas makan.cawan.basket letak mainan.
Sudu.hahaha.kalau x lg byk nk amik.
Tp haih xboleh xboleh.kena save duet.
Hehehe.

Ada ke org yg g daiso x beli pape eh.
Kalau ada yg cm tu.
Aku mmg salute lah.tabik spring lah aku.
Huaaaaa~

Pas tu td sempat singgah toy r us.
Beli bekas minum n pinggan baru kat princess.hehehe ibuu suka suka!

Korg jom kita bukak daiso bersama nak.
Ahhahahhhahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. Baca cepat2 post ni sebab takut maisara nampak..hhheh

    ReplyDelete
  2. ain smlm baru je gi daiso kt the curve..ain mmg xbeli pape pun..tp husband la...dy shopping mengalahkan org pmpuan dlm daiso tu..huhuh..

    ReplyDelete
  3. menjadik taktik rm5 dia..walaupun kdg ada je brg sepatutny lbh murah..tp brg daiso mmg byk yg best, praktikal dan kiut! cannot deny! :)

    ReplyDelete
  4. hi..salam kenal..singgah sini kembali.
    btw sy pun memg respek sapa yg g daiso xbeli apa..kalo sy niat asal tu memg dh betul, xnak beli apa..tp smpai ja sana..syaitonnirrajim btl menggoda

    ReplyDelete
  5. Salute la kat kiteee!!!
    Hahahaha.
    Kite;
    angkat belek letak.
    angkat belek letak.
    Pastu.
    Sampai ke sudah.
    Tak beli poonnnn.
    Sobs.

    ReplyDelete
  6. Kalau citer bab barang dapo memang kegilaanlah tak dpt beli satu beli banyaaakkk lagik suka...ahahaaa... tp akak ni Daiso pun tak pernah gi kesiankan?

    ReplyDelete
  7. tb kua xbeli pape pn..walaupn rambang jugak la mate..smpi nk bute da heheh

    ReplyDelete
  8. Huuu Kak Rara, samalah dengan Shakira. masuk Daiso seakan gila..haha semua rasa nak beli, comel2..tu yang tak boleh tahan duit ni dari keluar :)

    ReplyDelete
  9. alololo... sume kiut ehh.
    penyakit berjangkit daiso nih.

    ReplyDelete
  10. ehhhhh saya la tu.. masuk daiso konon nak la beli macam orang lain beli.. tapi bila masuk belek-belek, fikir-fikir.. guna ke?? kang semak je lebih.. terus letak balik. adik-adik ipar suka sangat masuk daiso ni, ada je benda merepek dorang beli.. temankan ajela..

    ReplyDelete
  11. ni la masalah kita orang perempuan kan....sabar jer la..benda murah..pas tu menarik plak...confirm melabur kat situ..

    ReplyDelete
  12. Klu lah seremban ada daiso.. Adoyaaa

    ReplyDelete
  13. Cntiknyer semua.... Ros bru dua kali g daiso... 1st time g pusing2 jer.. 2nd bru beli brg daiso... Tu pun rm15.. Ros xreti nak beli :(

    ReplyDelete
  14. Sama la kita rara...suka g daiso...ada je bnda nak nk beli...slalu hani pn abis 40-50 skali pegi...hehe...mmg berhantu daiso tu

    ReplyDelete
  15. akak pernah pusing2 daiso tp x tau nk beli apa hahahaha..kagum x? tp biler mood sudah mari..aduhai tong sampah daiso pn nmpk comelll

    ReplyDelete
  16. yg yui rasa agak berbloi yui bli..ngeh2

    ReplyDelete
  17. skrg tengok ramai blogger buat review pegi daiso.. nak try pegi jg lah nnt.. =)

    ReplyDelete
  18. saya pernah tak beli pape masa pegi daiso.. just jalan2 cuci mata je.. hehe.. tapi barang2 kat daiso memang best2, mesti rasa nak beli.. nasib baik diri ni papa kedana.. hahaha..

    ReplyDelete
  19. ra daku rase nak buat lompat bintang dapat masuk daiso ni..hahaha

    ReplyDelete
  20. hahaha! terbaik lah rara..semua pink!
    saila dulu ms bujang mau habis berpuluh2 mcm rara gak..tp sejak dh kawen,mesti g daiso dgn husband..alamatnya beli 1 2 sbb di kawal ketat..huwaaaaa!

    ReplyDelete
  21. selalu gak keluar dengan tangan kosong :D Berjaya tidak membeli sebab cik suami tu selalu menghalang

    ReplyDelete
  22. tak penah jejak Daiso..kesian kan??huhuhu

    ReplyDelete
  23. azie 1st masuk Daiso tk nak beli pape2 last2 teruja sampai 6brg sekali gus hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com