Image and video hosting by TinyPic

09 October 2013

dah x boleh berblogging mcm biasa~

hmmm sedih kan.skrg ni aku kena kurangkan masa blog aku.
myb pg pg aku dtg awal.
aku update sket sket.pas tu tutp blog.
pas tu BW sket sket.pas tu tutup.
hmm keje banyak,bos tgh buat pemantauan skrg.
sume keje kena ada proof,
kena ada bukti.
kena ada email.kena black and white.

harini pon kena buat ala ala stock take
equipment yg ada dlm almari kitorg,
so harini xde entry sgt kot.
aku update pakai fon jelah nanti.
hehehe.

nt aku BW g rumah korg k.
ni nk mkn jap.pas tu nk buat keje.
bye korg~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. Kalau boleh bukak lagi takper. Office kite BLOCK okay!

    ReplyDelete
  2. Samalah umi Qi rara...pagi je bleh BW...masuk kul 10 dah bz tahap nak mampus.......sabor je lah.....

    p/s alangkah baiknya kalu hari ini hari suri rumah sedunia...........syoknya

    ReplyDelete
  3. iskkk tak bestnye buat keje kena pantau dgn orang ni..mcm xde freedom

    hopefully settle secepat mungkin ye

    ReplyDelete
  4. siannya... xpe.. ada masa kita borak2 ye ^_^

    ReplyDelete
  5. Oklah tu... settle keje cepat2 layan la blog..

    ReplyDelete
  6. meh nak nanyi untuk Rara 'relax brader brader relax' hehe.. take your time Rara.. buat kerja dulu okeh ;)

    ReplyDelete
  7. alolo. tak pa la kan dear, as long masih boleh buka blog dan bw. dan kena atur strategi, alihkan pc agar bos tak nampak apa awak buka :D

    ReplyDelete
  8. Kat office kita boleh je bukak macam2 tapiii boss suka sangat lalu lalang kat blakang...kadang jalan senyap2 jee..pastu dapat chance dia perli la kitaa...hahaha

    ReplyDelete
  9. kerja diutamakan, blog diketepikan..hikhik..
    berblog bila line clear je kak..

    ReplyDelete
  10. akak pon tak selalu boleh blogwalking..time boss kacau mmg takleh buat apa..huhu..

    ReplyDelete
  11. Tak apa utamakan kerja dulu...blog sesabar kejap. Akak skrg goyang kaki sambil2 tu boleh poco-poca gak eekkekee...

    ReplyDelete
  12. hehe sabar je kak..apa nak buat..boskan..huhu shakira pun selalu BW curi2 kalau ada bos, kalau tak ada bos mmg heaven la sekejap :p

    Entry Terbaru : http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

    ReplyDelete
  13. aku pun bz sket skrg ra..mcm program kat skolah ni ha..haish

    ReplyDelete
  14. xpe la ... ko wat outopublish je .. mlm br bw

    ReplyDelete
  15. ala kejap je tu bos buat pemantauan sis..hehehe..

    ReplyDelete
  16. Dah kita ni bekerja kenalah ikut peraturan diberikan. Tak apa bila free baru buat... jgn stress..

    ReplyDelete
  17. kerja tu tanggungjawab yg perlu diutamakan... so buat yg memerlukan keutamaan dahulu... ok? hehehe

    ReplyDelete
  18. slalu BW bila dah bosan ngadap keje nih..lg2 slalu ditinggalkan keseorangan di opis nih..

    ReplyDelete
  19. rara.. surirumah macam sis pun bkn senang nak BW and taip entry.. anak berkepit 24/7/60.. sabar jer ler.. :)

    ReplyDelete
  20. akak sekarang klu ada entry pagi tu maknanya auto publish je sebab pagi2 sibuk..dengan mikhail yang asyik nak berpeluk je..haha..

    petang sampai mlm tu baru akak bw bagai..

    jadi buat je entry autopublish.taip sambil baring2 sebelum tido tu..tak la terkejar2 sangt waktu pagi ..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com