Image and video hosting by TinyPic

21 October 2013

#DietLunch harini

kononya kan.siap entry diet lunch.
aku xde idea plak nk buat entry ni.
kalo ada idea tu melambak.ni dh xde lak.
tapi xbiasa lah kalau x update.mst nk update.
rini lunch aku x mkn nasi.dh bape hari aku x mkn
nasi ni.huaaaa nasi~ i miss u!

harini mkn ayam,dada ayam.
2ketul.tak sedap nya.
kalau ada nasi ayam tu skali mst sodap.
tapi haip! no no no!
ingat.nk photoshoot kan.
nk slim shady sket kan?

kenapa lak nasi tu sedap.
knp kalau mkn nasi panas panas tu sedap?
kenapa? kenapa?

xpe.tahan tahan selagi mampu.
bukan lah xnk mkn nasi sgt.
tapi bia lah dulu.
sabar ye safuraaaa~ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. harini punah diet eka.
    hahahaha gara2 kantin opis tutup.

    eka pegi beli kt luar. nasi panas, kuah kari, ayam goreng berempah panas. perghhhhh


    punah diet punah. hahaahaha

    akak duk ipoh opis mana kak?

    ReplyDelete
  2. akk tak blh tak makan nasi dalam sehari..tak keruan..ahahaha

    ReplyDelete
  3. nak kurus kena berkoraban...hihihi!!..blogwalking,jemput follow blog saya ye...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ra ku dah makan nasi dua kali hari ni..acaner???wuwuwuwu

    ReplyDelete
  5. kita pon tgh diet nasi..

    tapi taklah strict sangat.. ni dah 3 hari tak makan nasi.. harap2 bertahan lah..

    ReplyDelete
  6. @SweetLikeWhatkahkahkah.xpe anez xpe.hahaha.ko kurus.aku gemok.

    ReplyDelete
  7. errr.. kalau nk kurus mmg x blh mkn nasi eh? hari2 mkn nasi tp kurus jer.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  8. Diet tak perlu makan nasik eh ra? Matik la daku x makan nasik. Sobs!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com