21 October 2013

#DietLunch harini

kononya kan.siap entry diet lunch.
aku xde idea plak nk buat entry ni.
kalo ada idea tu melambak.ni dh xde lak.
tapi xbiasa lah kalau x update.mst nk update.
rini lunch aku x mkn nasi.dh bape hari aku x mkn
nasi ni.huaaaa nasi~ i miss u!

harini mkn ayam,dada ayam.
2ketul.tak sedap nya.
kalau ada nasi ayam tu skali mst sodap.
tapi haip! no no no!
ingat.nk photoshoot kan.
nk slim shady sket kan?

kenapa lak nasi tu sedap.
knp kalau mkn nasi panas panas tu sedap?
kenapa? kenapa?

xpe.tahan tahan selagi mampu.
bukan lah xnk mkn nasi sgt.
tapi bia lah dulu.
sabar ye safuraaaa~

9 comments:

Cik Eka said...

harini punah diet eka.
hahahaha gara2 kantin opis tutup.

eka pegi beli kt luar. nasi panas, kuah kari, ayam goreng berempah panas. perghhhhh


punah diet punah. hahaahaha

akak duk ipoh opis mana kak?

Chekgu Azrine said...

akk tak blh tak makan nasi dalam sehari..tak keruan..ahahaha

hazlina azmi said...

nak kurus kena berkoraban...hihihi!!..blogwalking,jemput follow blog saya ye...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

asyifa mustaffa said...

Yup...berkorban...hehe...

SweetLikeWhat said...

ra ku dah makan nasi dua kali hari ni..acaner???wuwuwuwu

Cik Siti Hajar said...

kita pon tgh diet nasi..

tapi taklah strict sangat.. ni dah 3 hari tak makan nasi.. harap2 bertahan lah..

Cik Puan Rara said...

@SweetLikeWhatkahkahkah.xpe anez xpe.hahaha.ko kurus.aku gemok.

Queen Teratai said...

errr.. kalau nk kurus mmg x blh mkn nasi eh? hari2 mkn nasi tp kurus jer.. hehehehe ;)

DYatie said...

Diet tak perlu makan nasik eh ra? Matik la daku x makan nasik. Sobs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...