Image and video hosting by TinyPic

24 October 2013

Gambar Pre-Wedding Che Ta di London







kemaheeennn,sampai ke London buat pre-wed.
ko mamphuuuuu??? hehehe.

hai lah che Ta,mmg kurus lawa kan.
body solid.untunglahhh zain.
aku ni kena tahan makan nk kurus.
hope boleh dpt body cm che Ta
*eh. hahahahah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. cm gmbr masuk majalah je.. haila.. cun sgt die ni..tp syg..da expired..

    ReplyDelete
  2. Seksi. Seksa ai tengok. Lagi2 3rd picc tu. Hikhikhik

    ReplyDelete
  3. hihi kann kita kene tahan mkn.. tp retis2 ni pn jg mkn gk.dorang ni klw boleh nk cuit nasi pn takot. makan pg je laaa.. sanggup berlapar . sb asset kot

    ReplyDelete
  4. macam-macam gaya pre wed skang huhu

    ReplyDelete
  5. Xperlu la badan mcm che ta.. Yang penting allah sayang, suami syg..wakakaka... Hahhaha.. Larikkkk, kang kne cepuk :p

    ReplyDelete
  6. untung zain..tp maintanain tggi ni heheh

    ReplyDelete
  7. nak jawab kat sini. oh tak mampu.. hihi

    ReplyDelete
  8. Banyak duit Rara... bolehlah per-wed kat sana. Kalau kita duit flight tu dah boleh banyak gunakan utk majlis kan..

    ReplyDelete
  9. tudiaaaaaaa!!!
    suke gmbr yg 2nd.. yg 3rd tu amboi2 tbelah nyeeeee

    ReplyDelete
  10. Opss sampai ke London you pre wedd...cayalah cik ta...doakan dia bahagia kan...rara, ku bg semangat ye rara...ku x mampu nak join hehehhe kaki mkn i nih

    ReplyDelete
  11. Heh...London tu kita nak gi Pulau Perhentian buat photoshoot pun memikio banyak kali...ekeke...

    Saya tak heran sangat body dia tu sebab bila bukak girdel yg di pakai tu semua londeh...ahahha... Statement yang boleh buat peminat fanatik Che Ta naik angin nih...

    ReplyDelete
  12. Adoi snggup berhabis kan...uhuhuhu

    ReplyDelete
  13. Hehehe. Kalau kita mampu pun kita boleh. Kan? *sedapkan atik je*

    ReplyDelete
  14. i pernah jumpa Cik Ta live, memang CANTIK okay

    ReplyDelete
  15. pre-wed? mcm post untuk fashionista je

    ReplyDelete
  16. rasa mcm ambk gmbr utk majalah je

    ReplyDelete
  17. Berangan jap nak berbody macam cik Ta =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com