24 October 2013

Gambar Pre-Wedding Che Ta di London







kemaheeennn,sampai ke London buat pre-wed.
ko mamphuuuuu??? hehehe.

hai lah che Ta,mmg kurus lawa kan.
body solid.untunglahhh zain.
aku ni kena tahan makan nk kurus.
hope boleh dpt body cm che Ta
*eh. hahahahah

24 comments:

Cik Puan Tqah said...

cm gmbr masuk majalah je.. haila.. cun sgt die ni..tp syg..da expired..

εïзmummyHazaεïз said...

Seksi. Seksa ai tengok. Lagi2 3rd picc tu. Hikhikhik

ct shah said...

woww!!speechless.

HanNis SaNia said...

hihi kann kita kene tahan mkn.. tp retis2 ni pn jg mkn gk.dorang ni klw boleh nk cuit nasi pn takot. makan pg je laaa.. sanggup berlapar . sb asset kot

Oshin Kecik said...

macam-macam gaya pre wed skang huhu

♥ ROS ♥ said...

Xperlu la badan mcm che ta.. Yang penting allah sayang, suami syg..wakakaka... Hahhaha.. Larikkkk, kang kne cepuk :p

ameris said...

kemehen cik ta berposing...

TelingaBulat said...

untung zain..tp maintanain tggi ni heheh

ros_reeza said...

nak jawab kat sini. oh tak mampu.. hihi

Kakzakie said...

Banyak duit Rara... bolehlah per-wed kat sana. Kalau kita duit flight tu dah boleh banyak gunakan utk majlis kan..

cikpingu said...

tudiaaaaaaa!!!
suke gmbr yg 2nd.. yg 3rd tu amboi2 tbelah nyeeeee

Puan Gojes said...

super B !

Nurzakiah Hanum said...

ada duit untung la

Umi Qi said...

Opss sampai ke London you pre wedd...cayalah cik ta...doakan dia bahagia kan...rara, ku bg semangat ye rara...ku x mampu nak join hehehhe kaki mkn i nih

JunAina said...

Heh...London tu kita nak gi Pulau Perhentian buat photoshoot pun memikio banyak kali...ekeke...

Saya tak heran sangat body dia tu sebab bila bukak girdel yg di pakai tu semua londeh...ahahha... Statement yang boleh buat peminat fanatik Che Ta naik angin nih...

Ratu Hatiku said...

Adoi snggup berhabis kan...uhuhuhu

ZazaMyMoon said...

Public figure kot.. huhu

DYatie said...

Hehehe. Kalau kita mampu pun kita boleh. Kan? *sedapkan atik je*

shura shushi said...

i pernah jumpa Cik Ta live, memang CANTIK okay

SyimaSyaz said...

pre-wed? mcm post untuk fashionista je

adianiez AIDA said...

wah! sampai ke london tu!!!

lala yusof said...

rasa mcm ambk gmbr utk majalah je

SweetLikeWhat said...

perghhhh akemahin...

Love Razila said...

Berangan jap nak berbody macam cik Ta =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...