Image and video hosting by TinyPic

21 October 2013

gelagat Princess bila aku excercise


dulu masa aku buat excercise,
princess kecik lg.aku akan duduk kan dye atas katil.
dye main ngan anak patung.pas tu dye tgk je aku.
dh kenapa aku loncat loncar sorg sorg.hahaha.
tapi lama lama dye ek ek ek gak.pas tu aku dukung dye sambil
excersice,kalo tgk video Cardio Excercise tu,
just 30mint je.tapi dh berpeluh kaw.
mmg best.

aku buat dlm 2 minggu je.
lepas tu trus lost.xbuat dh.hahaha.
mmg dasar kan!

jenis aku bila nampak org diet.baru aku sebuk.
bila stalk org kurus,baru sebuk.
kalo x mst x ingat dunia~ hahaha.
parah aku ni!

smlm aku start buat cardio balik.sblm tido.
buat lah kejap.bukan susah pon.video mmg ada je dlm fon.

tapi masa dh berubah.
skrg princess dh pandai jalan.
aku naik bilik,letak princess kat bawah mcm biasa.
bg dye main.pas tu aku pasang video,
dye pelik tgk aku berdiri.dye senyum je tgk aku.
pas tu aku senyum balik kat dye.hahaha,
rasa malu lak kat princess,
tapi buat apa nk malu.gila ke ko ni rara!
hahaha.

aku start 1st step.
habis 15 mint,princess tgk aku lg.
aku senyum je.hahaha.mst anak aku pelik.
dah kenapa ibuu aku ni!
pas tu aku buat squat pulak.dapat lah 30kali.

lepas tu korg tau apa jadik?
princess menganjing aku,
dye angkat tangan,pas tu buat squat gak.
dye turun sket separuh.aku punya gelak x hengat.
dye pon gelak sama.
sabo jelah aku! hahahahaha.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. tak pernah buat exercise kat rumah. haha lepas ni kalo buat mesti naurah ikut2 ni. budak2 kan cepat ikut..

    ReplyDelete
  2. rajin mu rara oi.
    siap buat senaman.
    aku boleh nak buat seanman atas katil @ tidoooo jela.
    yang lain.
    kirim salam
    kahkahkah!

    ReplyDelete
  3. hahahaha lawak la princess ni! i pon mcm malu kot buat dpn anak...ntah pape kn? haha

    ReplyDelete
  4. sama la.. bila org kurus kita pun nak kurus. tapi exercise malas nak buat. hehehehe...

    last dah membelon baru nak nyesal ( diri sendiri la tu kan)

    ReplyDelete
  5. princess pun nak exercise..jaga body dari kecik yer mama. hahaha

    ReplyDelete
  6. pndai dia tiru ye.. pastu ibu tak jadi nak sambung..hehe

    ReplyDelete
  7. hahahaaha!

    samalah ngn eryn dan anne tu.saya ri tu wat dance step ikut lagu dlm cite 'dil to pagal hai' tu kan.kan ada bab yg si madhuri dan karisma lawan menari tu kan.pastu yg masa menari dlm hujan tu
    si eryn siap ikut dance step tu pastu siap cakap "mama,nak cak dun dun,cak dun dun lagi"..muehehehe.
    yg adik dia lak,main goyang montot jer lah sbb tak pandai nak menari ikut step.:p

    ReplyDelete
  8. hahahhahaha comel sangat incesssss..pandai!!!
    ra tlg la insap aku supaya diet jugak..miahahahaa

    ReplyDelete
  9. seronok kalau ada yang ikut kan...
    nak ajak aeish pun susah...so mama buat sorang laaa..

    ReplyDelete
  10. hahaha...
    macam maisara la..
    dulu dia pun gitu..
    sebab tu dulu..bila pegi jogging dia pun boleh ikut..

    ReplyDelete
  11. hehehe dak kecikkan dia akan ikut apa yg mak ayah dia buat..

    ReplyDelete
  12. budak-budak kan cepat ngikutt..hihihi kita buat time anak dh tido... hihihi

    ReplyDelete
  13. oklah sis..boleh exercise sama2 ngan dia..seronok..hahaha..

    ReplyDelete
  14. lawak gila glagak korg dua banak eh! hahah
    bru nak tny squat tu cane, cam tau2 je kan, siap bg video skali tengs

    ReplyDelete
  15. haha..comel jer exercise ngan anak..bagus la rara curik mase exercise jugak..akak ni pemalas betul..azam tahun ni kata nak rajin exercise..tapi dah nak habis tahun macam ni jgk..seb baik berat duk maintain je..haha..

    ReplyDelete
  16. Hihihi. Tak pun inces pelik kot sbb tetiba jek. Haha.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com