01 October 2013

Giveaway untuk readers Pinky Momma dot Com

3. Tag 5 orang kawan untuk join dan memeriahkan Give away ni
4. Lengkapkan slogan seperti di bawah :

"Saya ingin pengalaman berspa di rumah dengan Savon de Bali kerana..."

Kerana saya seorang ibuu yang berjauhan dgn suami,
yang mmg masa amat terhad untuk berspa spa,
so,hanya dirumah,di bilik mandi dirumah,
boleh berspa spa bila bila masa,seronoknyaa~
dan kalau boleh jd gorgeous mcm Puan Mimie,
alangkah seronoknya~ haihhhh~



dan saya tag :


Hopefully saya boleh dpt hamper Savon de Bali ni.
thank kak diya nadia~






9 comments:

SweetLikeWhat said...

gud luck ra

PinKy MoMMa said...

all da best rara ;)
nanti leh cantik cantik lagi hehehe

Kisah Si Dairy said...

hadiah yang menarik..insyallah join...

ameris said...

dah kena tag, kena la buat entry jugak nih

Sya Mimie said...

menarik ni..okeh kak..nti kita join sama.. ^_^

Sya Mimie said...

akk, link blog empunya giveaway ni apa ye? mcm xnmpk je kat blog akk ni..

Nurzakiah Hanum said...

good luck

~MommyAqilMedina~ said...

Woweee..bestnya lah kalau dapat kan..Good luck dear..

D Yatie said...

Menarik!!!! Good luck dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...