Image and video hosting by TinyPic

01 October 2013

Giveaway untuk readers Pinky Momma dot Com

3. Tag 5 orang kawan untuk join dan memeriahkan Give away ni
4. Lengkapkan slogan seperti di bawah :

"Saya ingin pengalaman berspa di rumah dengan Savon de Bali kerana..."

Kerana saya seorang ibuu yang berjauhan dgn suami,
yang mmg masa amat terhad untuk berspa spa,
so,hanya dirumah,di bilik mandi dirumah,
boleh berspa spa bila bila masa,seronoknyaa~
dan kalau boleh jd gorgeous mcm Puan Mimie,
alangkah seronoknya~ haihhhh~



dan saya tag :


Hopefully saya boleh dpt hamper Savon de Bali ni.
thank kak diya nadia~






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. all da best rara ;)
    nanti leh cantik cantik lagi hehehe

    ReplyDelete
  2. hadiah yang menarik..insyallah join...

    ReplyDelete
  3. dah kena tag, kena la buat entry jugak nih

    ReplyDelete
  4. menarik ni..okeh kak..nti kita join sama.. ^_^

    ReplyDelete
  5. akk, link blog empunya giveaway ni apa ye? mcm xnmpk je kat blog akk ni..

    ReplyDelete
  6. Woweee..bestnya lah kalau dapat kan..Good luck dear..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com