Image and video hosting by TinyPic

04 October 2013

Harith Iskander second baby pitcure

Tahniah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Salam...
    wah...comel2 anak Harith ni kn...
    Tahniah kpd Harith...

    ReplyDelete
  2. eh 2nd dah? anak dia yg 1st tu baya-baya anak kita je ra

    ReplyDelete
  3. anak2 dia sebijik makbapak dia muka omputih sgtttt

    ReplyDelete
  4. comeynyerrr..gegel ke boboy?..yang tua tu pun comey nyerr..

    ReplyDelete
  5. ha dah 2 org ke? baru tahu...hahaha

    ReplyDelete
  6. raaaaa...ini xander la.1st baby harith..wakakaka..salah paste lettew..

    ReplyDelete
  7. Sgt comel lah...tahniah both weeeeeee nak baby lagi

    ReplyDelete
  8. comel anak die kan...ye laa tgk le mak die pun hah...cantik meletops!

    ReplyDelete
  9. suami akak pun sama la Rara..bila birthday akak dia bagi duit je..hahahah..tapi ok la kan..kita boleh beli benda yang kita betul2 suka..buatnya dia beli tapi kita tak berapa suka lepas tu jarang guna kecik hati lak nanti..hehehe

    selamat hari jadi..semoga diberi kesihatan,kebahgian,dan dipermudahkan segala urusan...Amin..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com