04 October 2013

Harith Iskander second baby pitcure

Tahniah~

10 comments:

Jumria Alimuddin said...

Salam...
wah...comel2 anak Harith ni kn...
Tahniah kpd Harith...

SyimaSyaz said...

eh 2nd dah? anak dia yg 1st tu baya-baya anak kita je ra

ZazaMyMoon said...

anak2 dia sebijik makbapak dia muka omputih sgtttt

BUNDA a.k.a KN said...

comeynyerrr..gegel ke boboy?..yang tua tu pun comey nyerr..

~ NANA ~ said...

ha dah 2 org ke? baru tahu...hahaha

fifi said...

raaaaa...ini xander la.1st baby harith..wakakaka..salah paste lettew..

Umi Qi said...

Sgt comel lah...tahniah both weeeeeee nak baby lagi

lieyalatif said...

comel anak die kan...ye laa tgk le mak die pun hah...cantik meletops!

SweetLikeWhat said...

putih!

diana said...

suami akak pun sama la Rara..bila birthday akak dia bagi duit je..hahahah..tapi ok la kan..kita boleh beli benda yang kita betul2 suka..buatnya dia beli tapi kita tak berapa suka lepas tu jarang guna kecik hati lak nanti..hehehe

selamat hari jadi..semoga diberi kesihatan,kebahgian,dan dipermudahkan segala urusan...Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...