24 October 2013

lupa pakai MASKARA lah!

pagi tadi aku mcm ngoi ngoi sket.
ntah lah kenapa.mcm mcm pk.
sok nk fly g sabah dh,tapi benda apa sume x siap ag,
beg x kemas,barang xbeli.makanan princess like
roti etc. sume x beli ag.princess plak smlm mcm selsema sket.
myb sbb hujan je skrg ni,pas tu tido dlm ekon jugak.
aduhhhh susah nya hati.dh lama sgt dh x selsema tu.

mlm td ingat nk kemas beg.tapi mcm letih sgt.
so tertido.nk bangun awal kemas baju.
tapi nan hado!

bagun mcm biasa kul 530,tapi lajak 545,
pas tu masak bayam tumis air + ayam utk princess,
pas tu rasa sket benofee pie aku yg x jadik tu,
pas tu naik atas mandi.

selalu kalau aku makeup.
aku akan pakai krim safi dulu.
pas tu bedak pixy kesayangan aku tu,
pas tu eye shadow,pas tu eye liner,
pas tu maskara then baru lipstik.
tapi td,lepas pakai eye liner aku trus pakai lipstik.
then aku tgk muka aku,eh kenapa lak mcm pelik je
muka aku.mcm ada benda aku x buat ag.
huaaaaa rupanya x pakai maskara,nasib lah belum kua rumah,
so pakai maskara dulu.ichhh~ nampak sgt otak aku
dh kelain ni.haih~ badan penat,otak banyak pk.
cm ni lah jadinya aku ni!

ni kat opis ni pon bukan main sejuk,
otak dh beku ni.rasa nk tido je!
hmm ok lah.tu je nk cite.xde yg menarik pon!
bai~

benofee pie x jadi sgt!

9 comments:

SweetLikeWhat said...

excited nak berjalan tu ra tu kelupaan..hehehehe

Cik Puan Tqah said...

tqah tepek bedak je..lipstik xpakai.. haha/. rini lupe pakai perfume..

fifi said...

I arini lupa pakai pelembab...haih! I cam nak buat benofee ni tapi i kureng sikit la pisang ni..

Rizziela said...

complete set make up ek

sy pakai bedak dengan eye line ajer :D malas

TelingaBulat said...

msti rase bulu mate ringan aje kan heheh

ros_reeza said...

Ros jarang pakai maskara.. bila mood rajin datang , baru pakai.. hihi

Mar Mansor said...

teringin gak wat benofee pie tu

Nurzakiah Hanum said...

complete

DYatie said...

Hihihi. Daku tak tepek apa pun. Pemalas! Bukan pelupa. Sobs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...