Image and video hosting by TinyPic

31 October 2013

macam BOSAN


Write 50 words Funny pictures

mcm bosan lah harini.xde blog untuk dikunjungi.
xde kawan nk borak.xde benda nk mkn.

hmmmmmmmmmmmmmmmm~

kdg kdg hidup mmg bosan.

layan korea semua mcm xbest je~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. macam bosan jek
    macam bosan jek
    hahaha

    ReplyDelete
  2. nak pegi beli stroller kimi tapi jauhh..huu

    ReplyDelete
  3. xmo tgk... takutt abis duit..hahahhaa

    ReplyDelete
  4. sunway? cam wajib pegi jerk nih. ha3

    ReplyDelete
  5. xde blog nak berkunjung? hehehehe punyalah ramai followers awak tu ha.. kihkihkih

    ReplyDelete
  6. Dekat Jb ada sale utk barangan baby minggu depan seminggu di City Square - nampak banner dah sangkut-sangkut kat tiang-tiang lampu..

    ReplyDelete
  7. jauhnye sunway.. alasan malas nak pergi..

    ReplyDelete
  8. Akak dah tak ada baby lagi semua anak2 dah besar, dulu2 suka sangat pergi warehose sale cam ni seronok pilih barang anak2.

    ReplyDelete
  9. Rara, np tayang flyers jualan gudang tu? Budget ketat nie! Kena thn godaan nafsu! Uwaaaaa!

    ReplyDelete
  10. Terapi terbaik waktu bosan adalah shopping..hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com