31 October 2013

macam BOSAN


Write 50 words Funny pictures

mcm bosan lah harini.xde blog untuk dikunjungi.
xde kawan nk borak.xde benda nk mkn.

hmmmmmmmmmmmmmmmm~

kdg kdg hidup mmg bosan.

layan korea semua mcm xbest je~



12 comments:

ctmah said...

macam bosan jek
macam bosan jek
hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

meh dtg blog ai..hihiii..

azizah :) said...

nak pegi beli stroller kimi tapi jauhh..huu

Nurzakiah Hanum said...

shopping lagi

♥ ROS ♥ said...

xmo tgk... takutt abis duit..hahahhaa

eB said...

sunway? cam wajib pegi jerk nih. ha3

Queen Teratai said...

xde blog nak berkunjung? hehehehe punyalah ramai followers awak tu ha.. kihkihkih

Kakzakie said...

Dekat Jb ada sale utk barangan baby minggu depan seminggu di City Square - nampak banner dah sangkut-sangkut kat tiang-tiang lampu..

Fifi Nadhrah said...

jauhnye sunway.. alasan malas nak pergi..

JunAina said...

Akak dah tak ada baby lagi semua anak2 dah besar, dulu2 suka sangat pergi warehose sale cam ni seronok pilih barang anak2.

faraherda.razalan said...

Rara, np tayang flyers jualan gudang tu? Budget ketat nie! Kena thn godaan nafsu! Uwaaaaa!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Terapi terbaik waktu bosan adalah shopping..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...