18 October 2013

Orang-Orang Di Korea Sebelum Dan Selepas Pembedahan Plastik






















mmg org korea ni asalnya x bape nk lawa kan.
bangga jugak lah jd org asia,sbb lahir lahir mmg cute,
even x putih sgt.xyah nk buat plastic surgery segala.
tgk mcm org korea ni.mmg fully buat plastic surgery kan~
hmm tapi lepas buat tu mmg lawa lah.omei gila!

ptt lah kalo tgk cite cite korea,
extra extra yg lalu lalang tu mst x lawa kan.hahaha.
ooopppssyyyy~ larikkkkkkkkkkkkkkkkk~



22 comments:

lynndamya said...

Salam, hahaha...tetiba setuju dengan part yg extra lalu-lalang tu, hihihi..
Alhamdulillah, kita lahir sbg org Asia dan Alhamdulillah lahir sbg org islam, tahu nk bersyukur..hehe

ain.ya.nun. said...

terus jadi lawa gilos

SweetLikeWhat said...

hhahaha lawak lah yang extra2..tapi betul la ra..perlakon jer lawa gile..
kecantikkan palsu rupenye..haha

PinKy MoMMa said...

yg lelaki ok lagi..yg perempuan mmg ketaraaaa oii cantik dia huhu..tunggu dpt anak..cantik ke tidek..kang ada kes nak saman sbb dpt bb tak comel..mcm kes ari tu..padahal salah sndiri hahaha

bb pulak menjadi mangsa..haishh

Nurzakiah Hanum said...

amboi :)

mama leen said...

haha.. tu la semua plastik je lebih.. tak minat sgt korea.. hehe

Cik Puan Tqah said...

beza gile kott.. bentuk muka paling beza kan..

Shark Kay said...

isk isk isk..
xleh cari bini korea cmni,
indah khabar dr rupa,

♥ ROS ♥ said...

Aduhaiii tkut... Kang xpepasal ade yang saman lg dpt anak hodoh..ekekeke

Syukur jugak kita dilahirkan islam..knal erti bersyukur kan :) biar hodoh rupa, asal cntik agama...hahahha

Chekgu Azrine said...

Haah..derang mmg obses dgn plastic surgery ni sis..huhu..xorila kan

mrs Fiza said...

hahah yg lalu lalang tu eh..perasan jgkkk..

yg berlakon smua lawa2..wkaka

S.n.Fariza said...

ha ah lah..
ptt ler lawa lpas buat..

muka asia truly asia.
lg cun. miahahaha

kalau dh mix pun comey comey

Cik Eka said...

hahahah ayat last akak tu memang klakar. org lalu lalang tak comel..

kan, untung kite jadi orang Asia ni. Walaupun tak putih lepuk. Tapi kita comel. hhehehehe

Mommy_Cha said...

patutla lawa cantik berseri oppagangnam style jer memanjang...
kpop sungguh derang ni!

~AmyLiana86~ said...

tula..lawa je tgk dorg..tp lawa wat pe lau tu plastik..hehe

JunAina said...

Kehkehkehhh...cian depa kan, kena tahan sakit untuk lawo.

beta kupu said...

haah btllll sgt2, klu yg extra n makcik2 korea slalu xbrape comei/cantik...kihkihkih

Nadt said...

orang korea memang dagu panjang2 ek? macam something wrong plak nengoknye.

D Yatie said...

hahahaha. part yang last tuh mg nak gelak guling2. hihihi.

Umi Qi said...

Terkejut ju tgk gambar sebelum dan selepas nih rara...patut la ju ada terbaca artikel dari korea nih, dia kahwin gan isteri lawa...alih2 bila dpt baby dia kata baby dia buruk x lawa mcm mak dia sebenar...pastu cerai...aduyaiiiii ternyata diorg suka buat plastik surgery kan rara...alhamdulilah dilahirkan sebagai org melayu...omeyyy cam rara

mizzy amalina said...

peerrggghhhh....lawa gile picture2 yg after tuh!!
tah2 kite2 ni kalau buat mesti jadi lawa nak mati kan??kah3... *perasan* larikkkkkkkkk......... ;p

Yana Libra said...

org korea ni mmg terkenal dgn pembedahan plastik la kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...