18 October 2013

Petunangan PEMINAT TEGAR Hello Kitty



sebenar nya ni MUA i dulu.masa kawen dan tunang.
i kenal dye dari zaman my space dulu.hahaha.
lawakkan my space,pas tu kenal dlm fb,
sampai lah dye bukak butik.
mula mula share ngan kawan,then bukak sendiri.

nama Erlina Rahmat and Erlina Touch sangat sangat
kuat pengaruhnya kat Ipoh.
anak muda dengan bisness nya dan,
berjaya dgn sentuhan yg sgt kretif dan
lain dr yg lain. ( ada mcm ayat dlm majalah x? )
wakakakaka.ok stop.xyah nk ayat skema sgt.

Elyn sgt Humble.tu sbb org kata,
kita ni kalo humble,xberlagak.org akan syg.
org akan suka.buat lah mcm mana pon.
dh lah lawa,semua lah ada kat dye.mmg pakage~
sayang awak elyn!

kami actually xde rapat sgt.mcm tu mcm tu je,
kenal rapat sbb MAK aku,hahaha.
dorg ni kalo jumpa mak aku kecoh.
mcm mcm resipi tanya kat mak aku.
mak aku pon sayang benor ngan dorg ni.
aku nyembang sampai esok x habis.

elyn pon x putus putus bg hadiah sejak
kawen, ( mcm mcm benda dye FOC ) xberkira,
princess lahir dye bg stroller pink,
buffday princess pon bg hadiah gak.
moga elyn selalu murah rezeki lg~
naik segan dgn dye.

last last one day elyn whatsapp pic jemputan tunang.
vahhhh teruja sgt aku.rasa mcm vvip.
elyn siap kata lg,buat biasa biasa je.
xpanggil ramai org pon.

TAPI~ Denggg~
sampai sampai je depan umah dye,
siap ada karaoke taw!
khemah ada 3,ramai tetamu.mcm kawen dh.
pas tu mata ko akan nampak Hello Kitty je dimana mana.
sume Hello Kitty.hahaha.
best gila weh!
aku sampai lambat.candy sume dh habis.
makanan pon sedap gila! ohhseeemm lah elyn!

pas tu nampak elyn kua rumah.
Ya Allah,seyes comei~
xtipu.baju elyn lawa sgt.
u mmg kreatif lah syg.kalo suh i 
reka baju? mmg xde derrr nk reka mcm tu.
hahaha.mmg dasar x kretip!

aku bawak red velvet je bg kat elyn,
elyn kata sedap~ hehehe sonok nya dye suka.
mak dye pon suka dye kata.hehehe
thanks syg sbb suka! xtau nk bg apa.

ELYN! moga u berbahagia,nt whatsapp i taw bg tau
bila tarikh kawen lak.i amik cuti siap siap.hahaha.
kawen nt mst lagik malatops~

moga kekal hubungan u dgn Kamil till Jannah.
moga terus success taw!
jgn lupa i! hahaha.kawan my Space u!
hahahahahaha~ bye!

p/s : Elyn,pinjam pic ye! hehehe




for booking ( area IPOH dan sewaktu dengannya )
do like fan page Erlina Touch


last but not least : piccy anak tuan belog yg sangat PRINCESS PUTING~
hahahaha bai!

29 comments:

S.n.Fariza said...

cntik dan comel.
dulu nk guna mua dia kt ipoh tp x ksampaian, apa bleh buat, bkn org kuat. hahaha

beta kupu said...

fuiyooo xpenah tgk org wat tema cenggitu! comeiii sesgt!

♥ ROS ♥ said...

Arghhhhh..gerammm.. Brg2 tu ade jual x?? Teringggiiiinnnnn :p

cikpingu said...

wahhh... sgt2 teruja tgk pelamin hello kitty tu...
kretip giler la... cam tpkir smpi nk wat tuk pelamin tu haaa...
ishh..jeles hoi tgk org kretip2 ni..

imie fatiema said...

sangat comel lerr

Puan Gojes said...

ohmakgayah, serius fanatik hello kitty ni :) kreatip sungguh depa kan :)

Cik Mun said...

comelnyeeeee

sara said...

sweet

SweetLikeWhat said...

comel sangat!!!terpegun aku...
princess pun comel dengan crown tu..hehe

.ieLah. said...

Menangis aku tengok gambar nye ra. Gigeh sungguh berhello kitty haa

Mar Mansor said...

cantik sgt2...sgt meriah..dah mcm kawen..

Umi Qi said...

Awwwww kemain majlis tunang zaman sekarang kan siap ada tema2 mcm happy birthday tuh hehehhehe...dasat2..tp lawa lagi pengantin bawah sekali tu...iman sofia hehehhehe comel

Mimi Azirah said...

speechless tgk...cantikkkkk sgtttt

dilaella Ella said...

wah..comelnya pelamin..semua hello kitty :)

Yana Libra said...

wah..cam majlis org putih je..comel~

Suria Lekatlekitgurl said...

akak kalau tetiba berpinky dgn hello kitty rasa sawan kejab asben akak.. hahahaha. comel la bg mereka2 yg mengemarinya. tp gambar yg last tu pemenang segala comel.. Awat bg tuan puteri isap puting pulak ni. takut esok2 susah nak pisahkan je..kekekekeke

Cik Eka said...

cantik n comel gilaaa lah. suka tengoknyaaa

Qhaifa Nur said...

memang peminat tegar...
nampak comel pelamin tuh...

puansazusarin said...

Comel sgt

nurul said...

ala...comelnya karpet dia =)

mama leen said...

oh ni ke erlina nya.. memang cantik2 pelamin dia kan.. ari tu akak balik ipoh pun lalu depan jalan ke butik dia..

Nurzakiah Hanum said...

peminat setia nie

:: Riri-Fatieha ::~ said...

Cantiknye pelamin & hantaran tema hello kitty... cute giler

wantie said...

mcm tak caya ini berlaku di Malaysia. really... tak caya tak caya... hahaha..

super duper obses dia ngan hello kitty..

Shark Kay said...

waaa..
kiut betuil pelamin cmnie.
mmg ramai nk bgambor kalu pelamin cmni.

diana said...

Rara boleh besaq kan gambar ni tau..lepas upload semua gambar pasti kan semuanya x-large.lepas tu klkik kat html..tengok code gambar..ubah saiz ganmbar yang ada "width" tu ..letak la saiz yang muat dengan post rara tu..macam blog akak paling sesuai 550.bila gambar besar puas hati nak tengok..":)

~MommyAqilMedina~ said...

wowowwiee..comel nya theme ni..orang nya pun pemurah kan..memang bagus betul..semoga rezeki dia trus melimpah ruah..Amin!

DYatie said...

Comel oi comel. Teruja daku tengok.

Hunny Kitty said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...