Image and video hosting by TinyPic

02 October 2013

Princess Birthday : KEK BIRTHDAY Princess


aunty Hana Soffelia kata ni buffday ibuu ke buffday anak.wakaka,
sebabnya ibuu yg poyo lebih.hahaha.mmg pom.
masa potong kek ni xde bideo~ sedihnya.adik aku snap pic pon
xnmpk sume.sedihnya~

harini nk review kek,
asalnya kami nk beli kek kat wondermilk.
tapi masalahnya sape pulak nk g amik kek tu,
nk bawak balik ipoh.
so cr alternatif lain,
tempah je kek biasa.
lagipon MIL aku sponsor kek.hehehe.

search punya search,last last jumpa kak kzai ahmad ni.
ala yg buat kek untuk Qausar tu.hehehe.
aku belek belek album,tiba tiba ada kek Qausar,
so ok lah,tempah jelah kat akk ni.lgpn
nmpk cantik dan sedap.heee.

aku tempah kek pelangi~
decoration pon pelangi kat luar,
mmg menarik btol kek aku.
tapi aku xdpt rasa banyak,cuit2 je,
pas tu simpan sket.pas tu lupa nk makan,
sedih kan.hehehe.





aku tempah kek ni hari selasa,
sbb kzai nk kan masa seminggu utk tmph kek,
hari sabtu pick up kat rumah kzai~

harga kek asalnya rm90,
tapi ntah mcm mana kak kzai kata kek mcm rendah sket,
so dye amik rm80 je,hehehe ok lah tu.
asalkan kek cantik n sedap.hehehe.

so sape nk order,leh lah contact kzai kat FB,
dye reply msg mmg cepat.so no worries.
hehehe.

p/s : even princess punya buffday,princess x mkn secubit pon kek.
kesian anak aku.hehehe



pulut kuning pon ada jugak.
mak aku buat.saje je buat,tapi lupa jugak nk mkn,
hehehe.bila dh buat kenduri ni mmg lupa.semua lupa.
mana tak nya,mak aku asek panggil panggil aku je.
hehehe.suh layan tetamu~

ok lah,tu je nk cite.xtau nk cite apa dh.
rasanya dh habis kot cite pasal buffday princess,
ok tutup cerita~ tunggu cite buffday tahun depan pulak.
hehehehe.bye~

pulut kuning~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. mmg mak yg excited kan...kek camtu bdk2 pasti suka..oh pulut kuning pn ada

    ReplyDelete
  2. I pun tengah pening nak cari kek birthday rissa ni...adoiii..

    ReplyDelete
  3. Arissa duli xd kek pun. Mg totally jalan2 kt bukit tinggi. Tu je. Heeee

    ReplyDelete
  4. Serius cantik sungguh kek sofia tau aummmm terkliur tgk kek pelangi...huwaaa dah tamat eh citer besday sofia...umi Qi belum agi hahahhaha

    ReplyDelete
  5. cantik dah kektu... suka kek yang berwarna warni gini... sesuai untuk anak2... anak2 memang tak makan kek suka tengokjer... suka tiup lilin...

    ReplyDelete
  6. wahh.. comelnya kek, princess kecik tu pun cute.. hepi besday dear..

    ReplyDelete
  7. hepy besday gegel sayang..semoga membesar sihat, cerdas dan menjadi anak yang solehah..

    ReplyDelete
  8. ibu ke princess yg potong kek tu? nampak mcm ibu je yg excited...hehe

    ReplyDelete
  9. cantiknya kek dia... secantik princess la juga.. hehehe

    ReplyDelete
  10. kannn Rara.. kalau dah bz mcm tu mmg semua makanan x dapat merasa hehe.. btw cantik cake rainbow tu =)

    ReplyDelete
  11. Cantiknya ranbow kek tu..slmt arijd tuk princess :)

    ReplyDelete
  12. Bestnya! ada kek ada pulut kuning. Kek pun menyerlah bukan main...

    Puteri cilik belum faham lagi tunggulah tahun depan dia potong sendiri tak perlu mama pegangkan pisau:)

    ReplyDelete
  13. terliur la plak tgk raaaaa... ni kalau ngandung mmg kene carik ni..hahahahah tp sbb xngandung kan...

    ReplyDelete
  14. mcm lynda besday first Qoid pun I yang pilih kek..2nd bday pun I pilih..ahaha..mcm besday I pula..BTW..bestnya kek pelangi..nak order utk next bday Qoid

    ReplyDelete
  15. amboi princess...kecik² dh dpt rainbow cake.. auntie is jeles hokeyyy.. kekekeke

    ReplyDelete
  16. kek tu sangat sedap..comel pulak tuh..

    ReplyDelete
  17. lawa btuil kek tu.
    nmpk cam sodap plak tu.
    nk kne cari gak ni untk besday shark nnti.
    hehe.

    ReplyDelete
  18. Ibu comel je potong kek..
    Princess blurr je knp..hehe..
    Sedapla nmpk kek tuh..

    ReplyDelete
  19. Kaler2 pelangi yg sangat mearik luar dalam tuuu...

    ReplyDelete
  20. Ibu yang terlebih sudah.. hehehe ;)
    Moga2 dak princess kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian.

    ReplyDelete
  21. Wahhh kek kemainnn hebatttt :) hehhehe...

    ReplyDelete
  22. pulut kuning tu cicah dgn kari ayam. perrgghh..! owh3..

    ReplyDelete
  23. kenapa dia tak makan kek??dia tak suka manis ke??

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com