03 October 2013

Random Khamis

hai! Assalammualaikum~
harini aku mcm bz sket,
mcm mcm benda kena buat,
keje mcm banyak je ni.
xpe,buat slow slow.

harini aku x masak untuk princess,
pg td bangun 5.30am,princess pon terjaga,
asal aku bangun dr katil je,
dye pon celik mata,n merengek bila aku nk bangun,
last last kul 6am,dh kul 6am nk masak apanya~
mana nk sempat~ so suruh mashu je tolong masakkan.

sampai opis mcm biasa,tapau mkn jap.
ayam seketul n bihun 1 senduk,
demi menyahut cabaran diet selama sebulan di bulan
Oktober neh~ wakakak,tgk lah banyak mana
boleh turun~


pas tu sibuk isi borang mashu pulak ni.
mashu nk apply keje kat UITM Tapah,
ada kosong~ tapi jawatan biasa biasa je,
doakan mashu dapat keje ni eh.
Amin~



harini kena pakai baju batik,
tapi mcm biasa,aku miskin dgn baju batik,
pakai baju kurung cotton je sudah lah,
hahaha.seba kelabu rini.
jgn mood pon kelabu sudah lah.


jap g lepas Breakfast nk update pasal cadar pulak.
hehehe.hmm ok lah,nk mamam jap,
sambil tgk I love mr.Arrogant.

12 comments:

Umi Qi said...

cantik lah rara...warna kelabu tuh cantik

mama_ka0ri said...

busy2 pon sempat lagi layan Mr.Arrogant..haha..

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi

♥ ROS ♥ said...

xtahan tgk makanan tu...
rajinnye mak pwincess tlg masu :P

ros_reeza said...

Ros pulak serba hijau rini :)

D Yatie said...

Mak Arissa ada gak nak apply tapi bila dh masuk gomen nih. Renyah nak apply gomen lain. Sobs!

♥ Wina ♥ said...

aaaah nak join diet bulan Oktober jugaklah ngeeee

SweetLikeWhat said...

la la ra pakai hitam putih..nampak berseri..

Wawa Yusoff said...

aik? sejemput je makanan :D

TelingaBulat said...

chaiyok2 rara diet ;)

Deqla Manjew said...

amboi cun aih puan blog ni..hihi..

diana said...

rara hari2 kerja pakai baju kurung ye??mesti banyak giler baju kurung..heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...