04 October 2013

Resipi Bayi : Pasta Goreng

Princess kan x mkn pasta dulu.
ritu aku buat pasta Soup,tp dye xmkn pon,
sedih gila aku,tapi ritu aku try buat pasta goreng.
makan pulak dye,hehehe.aku pon duk mkn jugak.
sedappp weehhhh~

nmpk sedap kan.

ni aku beli pasta animal organic,kat cosway,
murah je,ada banyak lak tu~

ok cara cara masaknya senang je,

Pasta & Carrot - rebus sama sama,buh minyak sikit.
carrot tu rebus skali sbb nk bg lembut,senang anak nk mkn.

- tumis bawang merah dan putih yg di potong dadu.
- dah nmpk garing,masukkan sos tomato ( agak agak )
- masukkan pasta dan carrot or sayuran lain
- oregano and serbuk paisley sket,agak agak jugak.
- goreng goreng siap!
- rasa!

aku xbuh garam pon,xbuh garam pon still sedap.
nyummmm~ smlm pun buat,habis princess mkn.
mlm ni nk buat lg lah.nk bubuh cheese pulak.

9 comments:

TelingaBulat said...

agaknye pricess xske bersup kot..die nk jd owg besa mkn yg bergoreng heheh

Liza Yati said...

Menu yg bokeh liza try n8. Sbb anak liza pun suka pasta...

diana said...

mikhail ada gigi nanti akak nak masak macam ni la..tengok dia macamtak memilih makan..

Siti Nursyamimi said...

yumm sedap nye.. comey je pasta tu..smlm pn yaya mkn western..spagetti carbonara versi baby gituuu..hehee

Fizah said...

yummylicious sgt nmpknya...:)

♥ ROS ♥ said...

Anak ros pun suka pasta gorengggg... Nyummm,, mama dia pun mkn jgak..hahaha

Fiza Rahman said...

Anak2 klo buat sup pasta dorang suka. pakai pasta yg ber abjad ABC tu ☺☺

adrianna syaz said...

Bkn baby leh mkn x?hehe..nyum2

SweetLikeWhat said...

sodap nampaknye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...