18 October 2013

selamat berhari minggu korg~

ewahhh,kalo tulis tajuk happy weekend je kan senang.
hahaha.weekend ni banyak keje aku,
nk mengemas baju balik raya ritu.
kemas almari,kemas baju princess,
kemas baju x pakai,bg makcik cleaner kat sini.
main ngan anak.bawak anak jalan jalan.
* eh tetiba. hahahaha.

Doing nothing Funny pictures

laki aku xbalik this week,
sbb dye nk g candat sotong kat pangkor.
laki aku tu sejak keje kat perak,
nk masuk 4 tahun ni mmg suka mancing.
bagus lah.ada jugak aktiviti dye kan.

so this week dye nk g.
dye ajak aku,tapi aku xnk g.xlarat nk
kemas baju,nk drive balik ipoh lagik,
malassss~ so aku stay rumah je,
nak kema baju lagik utk g sabah jumaat depan.
huaaaaaaaaaaaaa packing lagik! malasnyaaaa~
apekahhhh~

aku rasa bulan ni je 3 kali dh aku kena
pack and un pack baju.banyak nya!
bercinta nk pack baju! nk unpack apatah lagik!

pas tu anniversary aku dh nk dekat.
28 oktober,aku xtau nk sambut cane.
actually ritu plan nk g Gold Coast morib,
tapi dh g Sabah lak.so xjd lah.
aku ingat nk ajak suami aku
g mkn.surprise kat dye lah kunun.
hehehe.tgk lah nk bawak g flora ampang tu.
ritu aku dh tanya Mila dh.rate dye bape,
tempat dye best.ala ala garden gittew,
suka mak jemmm~

balik ni nk g cuci kete jap.
hope x hujan.kete dh mcm hape dh.
kotor yg hamat,lua dalam sama naik!

ok lah korg~ happy weekend!

9 comments:

cikpuanputeri said...

selamat mengemas ngemas. Put pun stay rumah weekend ni. kemas bajuu. Next week nak jejalan pulak. ehe

Chenta Ummi said...

bawak gi makan kat luar tempat yg romantik2 keee.. candle light dinner ke.. ewah.. heheh

salam saya pertama kali datang menyinggah ke sini :)

wantie said...

citer bab kain baju terus teringat kain baju berlambak lamabk. Tadi dah sidai. dalam mesin pun ada lagi tengah membasuh...

banyak tuk kain baju kotor nak basuh, nak sidai, nak kutip, nak lipat, nak iron dan nak susun dalam rak baju..

semuanya nak..nak.. tapi tak buat lagi. hahahaha

LydSunshine said...

happy weekend. Saya ni dlm kepala pun mcm2 plan. Tiap2 minggu plan mcm nak bz nak buat mcm2 benda. Last2 sekali end up dgn tido. Tak memberangsangkan betul.

~MommyAqilMedina~ said...

Have a great weekend dear..Enjoy ur moment at home!

DYatie said...

Pack n unpack itu sgt membencikan. Haih!~ kite terpaksa pack mgu ahad ni nak ke miri lak! =_=

lieyalatif said...

perghh 3 kali pack unpack bulan nie....adoiii...letih tuuu....tapi tang pi jalan2 tu sonok kan....

adrianna syaz said...

Bestnya g cndt sotong...akk cik puan rara..nnti pg la smbut anniversary kat smokehouse cameron tu..meti romantik kn..hehe..

Sya guna fresh krim tuk kek tu..masih bljar2 lg..jd x brp kemas lg..hehe

♥ ROS ♥ said...

Sama la kita..nak jalan tp xmau pack2...hahahha
Slmt weekend jgak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...