Image and video hosting by TinyPic

24 October 2013

Senarai Harga iPhone 5S Dan 5C Di Malaysia

DALAM diam, Apple Malaysia bukan sahaja mengumumkan kedatangan MacBook Pro baru yang lengkap dengan pemproses Haswell tetapi juga sempat ‘menyelitkan’ harga pasaran bagi siri iPhone terbaru, iPhone 5S dan 5C.
Berikut adalah harga rasmi bagi varasi peranti baru itu:
iPhone 5c 16GB: RM1999
iPhone 5c 32GB: RM2399
iPhone 5s 16GB: RM2399
iPhone 5s 32GB: RM2749
iPhone 5s 64GB: RM3149
Anda boleh juga menyemak harga-harga ini di laman web Apple Online Store.

   

sedia lah duet ye.pekenan nya aku~
kalau dpt yg gold tu.bahagiaaaanya hiduuuppppp~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. walaupun pakai iphone 5,tidak saya tau pasal 5c.yg 5s jer yg penah dgr.:p

    ReplyDelete
  2. Kte xd lg berangan nk ipong. Nak note 3 skrg ni. Tgh menabung. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. ipone dah murah kan.. ingat lagi tahun 2010 ke 2011 camtu, baru-baru ipone4 keluar, beli sampai rm3k.. gila ahh. sekarang ipone4 orang tak pandang dah.. aaa bila la nak dapat ipone5 ni.. ke kena tunggu ipone keluar sampai ipone10 baru dapat merasa tukar tepon. huahua..

    ReplyDelete
  4. bertuah la badan klu dpt..nk kluarkan duit sendiri mmg tak arr.haha

    ReplyDelete
  5. ini mmg mearik ni. Walaupun samsung suka hang tp terpaksa hold dulu la utk iphone sbb baru beli. huhu..

    ReplyDelete
  6. HAHHAHA saya dapat yang 2 pon jadilah. HAHHAHA =)

    ReplyDelete
  7. Omgeeeeeee....mahai yer hp...x mampu Umi Qi nak bayor hahhaha

    ReplyDelete
  8. seb baiklah Queen x berapa berkenan kat Iphone.. kihkihkih. rara sila sediakan duet eh kalau nk beli iphone ni... ;)

    ReplyDelete
  9. fuh fuh fuh. cantekkk. tapi cukuplah dengan phone samsung sekarang ni. hehehe

    ReplyDelete
  10. akak suka gak iphoneni.. tapi suami akak suka samsung.. dia nak belanja kenalah ikutkan...

    ReplyDelete
  11. As-salam rara..

    ini yang buat geram ni he..he..

    ReplyDelete
  12. tak mampu wei aku nk membeli nye... nengok je la

    ReplyDelete
  13. saya tadi pegi kedai apple kat jb nak angkat iphone 5s gold color, tapi staf pekerja kata dah habis terjual semua... sedih nyer...

    ReplyDelete
  14. saya tadi pegi kat apple store JB ingat nak angkat iphone 5s gold, sampai kedai saye tanye kat staff pekerja kata dah habis terjual..

    ReplyDelete
  15. saya tadi pegi kedai apple kat jb nak angkat iphone 5s gold color, tapi staf pekerja kata dah habis terjual semua... sedih nyer...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com