08 October 2013

suka pulak aku dengar JOHARA PAGI ERA

Dulu aku x suka dengar Era taw.
dlm kete aku lansung mmg xde set radio era.
hahaha.dulu era banyak gila iklan,
pas tu DJ xbest.xmcm dulu dulu.
dulu masa zaman Linda Onn,Halim Othman,
Fafau dulu aku dgr,mmg setia ah.lepas dh ada HotFm,
Era jd xbest,so aku x dgr lah~

lepas haritu Fify kata dye kua keje awal sbb nk dgr sketsa
Johara,aku jd mcm pelik.best sgt ke?
wakakaka.sampai fify sanggup kua awal.
then laki aku pon suka jugak dgr sketsa.

satu hari aku pon bukak lah Era,
dgr sketsa Johara,seyes mmg buat aku gelak.
aku mmg suka johan tu.sbb now mcm dh x over
sgt kan si Johan tu.kalau dulu yelah,ckp main lepas je.
now mcm dh ok dh.

tambah pulak HotFm pulak skrg ni mcm xbest,
dh mcm syok sendiri.gelak kongkang je masing masing.
ahhh malas aku nk dgr.

so skrg pg pg mmg dgr johara,
ada Sketsa,ada mak jemah~ hahaha mmg lawak.
suka lah aku,mmg gelak jelah~ xde lah mengantuk.
lagu yg Era pasang pon xde ulang ulang mcm HotFm,
ada lagu omputih.campur campur.
so skrg,dgr Era Fm balik.hehehe

sorry HotFm,awak dh xmenarik lah~

p/s : pagi ni ingat nk tempek pic sendiri,tapi hp
xde batt,so xde lah pic.

25 comments:

mrs kayrul said...

alamak tak pernah dengar radio pepagi...tapi pernah la dengar johara dulu...dah best ye sekarang??...nak try dengar jugak la

effa farhana said...

salam perkenalan...
johan semakin hari semakin mantap.. nampak kematangan sebagai seorang pelawak disitu... :) jemput2 jenguk and follow page saya ye :)

http://wwweffafarhana.blogspot.com/

mama leen said...

era kat opis.. tapi dalam keta dengar suria.fm lagu lagi best2

Nurzakiah Hanum said...

ala x sempat nak dgr

ArELeEz said...

leez layan klasik nasional. memule cam ntahhape2! tp, lama2 cam syiok plak sbb lagu2 pelik2 yg dulu2 kite xpenah dengor tu yg dia pasang. he3..

nuyui a.k.a miss YUI said...

selalu dok hot fm je..huhu

Anonymous said...

x suka dengar era sebab x best.. lagi2 hanif dengan ray tue.. super spontan pon jadi x best nak tengok sebab pengacara dia hanif dengan ray..so just tukar2 antara hotfm dengan suriafm jer.

aznor ibrahim said...

betol2..era kalau dengar pepagi mase nak g keje memang best tapi petang balik keje x best sgt.

MizzTina said...

akak pun suke part sketsa tu.. siyes leh gelak sensorang dlm kete.. kekeke

ZazaMyMoon said...

semenjak johan masuk era & jadi JOHARA, radio era dah jadi best giler.. especially sketsa & mak jemah 'duit makjemah bertingkek tingkek' hahaha best giler.. hari2 Zaza dengar.. bila sampai opis sambung dgr kat DVR Player.. ptg blk kerja dlm kereta dgr lagi ulangan sketsa.. dah mcm org giler eilak sorng2 sambil driving kihkihkih

Cik Mun said...

aah..sketsa dia lawak..

e.t.t.y said...

aku mmg banned hotfm. kalau dengar fafau gelak tu mcm euwww....

~ NANA ~ said...

ahhhh knp i benci denga johara ni? wakakakakaka...ku tak minat lawak bodo gitu! :p

imie fatiema said...

since dah tak keje ni mmg tak dengar radio.. dulu pagi era layan si fafau jelah

♥ Wina ♥ said...

jarang dengar radio melayu..selalu hitz.fm je ngeeee

wahida said...

aku dengar suria je...hehe...

mychessypie said...

kita mmg dgr johara gak skrg.. sbb nk ketawa... tu je..so xde la ngntuk sgt drive..hahahahaha..

Munnafendy said...

aah hot skrg sndri buat lawak sndri gelak...nk try dgr johara la pagi esok :p

Umi Qi said...

rara...umi Qi mmg nak update kisah Johara pagi era...ahahhaha x sangka niat kita serupa....sama ar Umi QI kalo pi koje x sah kalo x dgr oh Johara...jem pun rasa sonok plak wakakkakaka

Fifi Nadhrah said...

fifi naik motor je.. jadi takde radio.. hihi..

Mila Ahmad said...

mila hari-hari dgr hot fm je sebab ada fafau :p

QueeN TerataI said...

queen pun dh lama x dgr era... pg2 dgr hot fm jerk

puansazusarin said...

Sama!!odw pi kje msti dengar johara...mengekek sorang2...blh lah temankan diri untuk tempuh perjalanan yg jauh...

Hana Soffelia said...

pagi2 dalam kete je layan hot.fm

diana said...

dah lama tak dengar radio..tapi johan ni digandingkan dengan sesiapa pun dia memang best..yang tak best 2 orang tu..tak de johan depa nampak macam bodo2 tiang je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...