03 October 2013

tak lalu nak makan lahhh~

perut aku bg kerjasama ngan aku kali ni.
xlalu nk mkn~
padahal lapar.

last aku rasa mcm ni masa aku preggy kan princess dulu.
masa tu baru 2-3 bulan,perut lapar,tapi mulut x lalu mkn,
tgk nasi nk muntah,huaaaaa seksa sgt masa tu.

mcm skrg ni idak le nk muntah,
cuma xlalu je,aku frust betul ngan kantin Opis aku ni,
makanan mcm bagi kucing mkn,
xsedap! sedih aku!

kalo nk sedap kena g kantin depan.kalo g kantin depan,
kena jalan jauh,dh lah aku sorg sorg.so mls lah jadinya~
last last aku xmkn,smlm mkn biskut kering.
harini beli grg pisang singgit,
mkn tu jelah~

harini bz sket,uruskan hal cadar.hehehe
dh amik amik order,tiba tiba sume stock xde,
yg ada sume x pekenan,sadis~ hehehe.
xpelha,tgu tgh bulan ni nanti.
ada lg yg lawa lawa.korg kalo nk leh PM aku kat Fb eh.

hmm xtau nk taip apa dh.ok lah eh.bye~
nk layan Mr.Arrogant balik lah~ bye~


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sampai mcm tue

Fifi Nadhrah said...

sekse.. pernah rase.. double sekse bile sakit perut dengan kepale sebab masuk angin!~

ZazaMyMoon said...

kena bawa bekal lah gamaknya Rara..
kalau nak order fast food hari2 pun mst muak kann.. =)

JunAina said...

Wahhh..cantiknya cadar tu kelasss ko jah...(sambil lap2 air mata).

♥ Wina ♥ said...

yang wina lak asyik nak makan je kerja..sekarang ni tgh kunyah pringles hihihihii

beta kupu said...

dlu aku penah keje kat ipptar, mkn kat cafe ape ntah nama dia, sedap mknn kat situ siap ada telur ikan...best oooo
pastu slalu jumpa wartawan/pmbaca brita tv1, kat situ area bilik berita kot, ntah lupa dah...hihi

mama_ka0ri said...

kesian dia tak lalu makan..makanan kat kantin kita samala..hihi..

diana said...

kena makan jugak rara..masuk angin lagi susah..bawak la bun ke apa lain kali..tak pun bawak telur rebus pagi2..

QueeN TerataI said...

kan,, kalau sorg2 mmg malas nk mkn.. tp mcm mana [un kena mkn gak.. solusinya masak la dr rumah.. confirm sedap.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...