Image and video hosting by TinyPic

25 November 2013

Akhirnya PAYDAY!

Dh lama aku tunggu hari ni.
Lama nya rasa nk tgu hari gaji bulan ni.
Huaaaaa lepas ni xnk lah rasa gaji awal.
Tp nk buat mcm mana kan.
Rasa nya bulan ni sakit sket sbb kami
g sabah haritu kot.

Tp xpelah.ok jew.ngam ngam je rasa.
Hehehe.

Harini aku ada kursus.
Konon mcm urusetia lah aku ni.
Kehkehkeh.so duk blakang je.
Smlm dh download drama korea kt dlm hp.
So kalo agak agak boring.
Mari lah kita menonton.heehhe.

Bye~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. hehe line clear lak kn nk tgk movie kt hp..tp xpuas kan hehe

    ReplyDelete
  2. rara, nak tanya la..rara download movie kat hp guna software apa??

    ReplyDelete
  3. Boleh pula layan dram korea eh. HAHAHA...dah, gambo last tu nak tayang beg ker nak bagitau duduk kat belakang. HAHAHHA
    Just kidding cik Rara yer =)

    ReplyDelete
  4. sonok ko yer fah gaji Rara..
    wehh ko jgn mengelat dok blkg tu tgk cerita korea plak hhehehe

    ReplyDelete
  5. bese la tu rara, bahagia je rase orang yg bekerja kan...mnunggu ujung bulan. Hikhik..kita lak mnunggu income ari2..da mlas nk keje :)

    ReplyDelete
  6. Tu la. Kalau gaji awal, liza mmg kena asingkan ke akaun lain. Xberdisiplin punya owang. Huhu...

    ReplyDelete
  7. Kita sama. Bulan ni perit sikit. Selain penyewa byr sewa rumah lambat (hujung bulan baru nak byr). Gaji lmbt g ni Rara.

    Haishhhh!

    ReplyDelete
  8. selamat berbelanja Rara..syoknya dah dapat gaji..kamini tunggu minggu depan baru merasa..huhuhu

    ReplyDelete
  9. sama laa pay day. hihi eh baru pasan gmbr princess da tukar kt atas .. comel !!!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com