29 November 2013

Aku Pergi Tampal gigi tadi

fuhhhh~
lama aku x g klinik gigi.dulu last pegi masa aku umur 20tahun kot.
rasanya lah.lupa dh pon! hehehe.
kes nya,smlm aku teman kawan aku,opis mate.dye nk tampal gg,
gg dh sakit sgt.aku pon bawak dye g klinik kat bangsar tu,
pastu gg aku pon macam sakit.sbb kalau makan manis mcm ngilu.
so aku pon daftar kan nama aku.
pas tu kena panggil.
doc cina pompuan cek aku.
cantik~ lemah lembut je~ suka aku tgk.hehe.
* princess jd doc gigi please! ehehehe tetiba!

pas tu cek cek gg aku,dia kata kena dtg balik esok,
TAMPAL! ah sudah,cuak dh aku! betul ke keputusan yg aku buat ni.
aku xsuka bunyi " zzzgggghhhhhhhzzzzzzzz " mesin tu.ngiluuu wehhhhh~

pas tu aku keluar,tanya kwn aku cm ne,sbb padahal dye yg sakit.
tapi tuptup appointment dia bulan 2 tahun depan.hah boleh!
aku bawak dye.last last aku yg dtg balik! hahaha.

so,harini  aku pon g lah klinik tu balik.
sorg sorg.appointment kul 930am
mmg gila ah.aku masa nk baring tu.takut aku mcm masa nk bersalin dulu.
hahahaha,over kan imiginasi aku! hahaha.
pas tu dh lah lelaki plak assistant doc tu.
maluuuuuuu weehhhH~ tapi aku buat cool je.
maintain cun! hahaha. *wei ko ingat ko anak dara lg ke.hahaha.

pas tu mula lah sesi mengorek gg,bukak tampal lama,
tampal simen baru.masa tu lah rasa nk nangis tu.
xsakit sebenar nya.tapi cuak mengatasi segalanya~
tak lama pon.around 20mint siap lah.
tapi ntah lah kan.mmg ngilu bila tampal gigi ni.
tapi dh selamat dh tampal.
so tunggu lagik 10 tahun baru g klinik gg balik.
hahaha.

aku masa preggy dulu pon x g cek gg,gila kan.
hehehe.Alhamdulillah gg aku xsakit.
sbb aku mmg minum susu dr hari 1st aku tau aku preggy.

hmmm sape yg rasa gg tu kena tampal.
g lah cepat eh.servis Klinik Pergigian Bangsar mmg bagus.
doktor sume baik baik.aku suka!

ok gg dh sihat.jom Magnum 1.hehehe

10 comments:

Rizziela said...

dah lama x berdating dengan dr gigi..

tapi kalau sekali datang..mesti ada dating2 lagi..huhuhu..x suka x suka

Nurul Izayani said...

Haha..lawakla..tampal mmg sakit. Tp iza dh lali sbb semua gigi geraham bertampal. Budak jenis x pandai jaga gigi.

ctmah said...

xnak!tetap takut jugak.. aku bersyukur dlm buku pink baru ni xde column tuk gigi..haha!

faraherda.razalan said...

Ish...sy pun dah lama tak g jumpe dentist. entah ulat apa dah bersarang kt celah gg ni gamaknya? Hehehehe~

~MommyAqilMedina~ said...

adui..tampal gigi memang ngilu..hukhukhuk..time preggy dulu tiga kali kena tampal..sedih..

AnneRaini said...

Dah lama jugak xke dentist...takut punye pasal..haha

Amanda Suria said...

akak x pi check gigi lagi untuk tahun ni...if x pi...burn RM500

Hana Soffelia said...

ra, dlm banyak2 doc, doc gigilah plg aku tkt sekali.. ni pun kena tampal gak gigi tp tak berani nk g. tp kan ada hati tu aku nk g putihkan gigi. kahkah

ct kektus said...

kite last pergi klinik tahun lepas agaknye. hihii

Chekgu Azrine said...

Paling xsuka jmpa dentist..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...