21 November 2013

Dinner ku Hijau~

Harini 1st try.makan makanan hijau.
Aku rebus.pas tu goreng sket ngan butter.
Ahhhhhh xbleh masuk.masuk gak paksa.
Pas tu rasa mcm nk muntah.
Better aku stop sblm aku fobia.
Hahaha.so ada lah tinggal saki baki
sket hijau hijau.adik aku tanya,
kenapa x habis tu.hahaha.aku diam.
Malu nk ckp xleh masuk dah.
Xpelah.slow slow.sepatutnya leh mkn
ngan mayonis.tp td mls nk amik mayonis.
Macaroni tu curik sket anak aku punya
dinner.hehehe.terbuat lebih.

Hmm kenyang jugak makan.
Pas tu bawak anak aku round padang 1kali.
Pas tu dye pulak yg penat.
So masuk rumah balik
Xpelah.ptg td dh dpt 4 round.

Slow slow.dont be stress safura!

8 comments:

me.liyana said...

good luck dear..hehehe..jgn paksa mkn yg tak suka..tambah ciken breast siket mesti sodap tu..nyamnyam

Farah Waheda Wahid said...

tapi nampak menyelerakan pulak ai tengok tu dear...

Chekgu Azrine said...

Good luck sis

Amanda Suria said...

Rara nak diet knp? Akak tgok ok je badan tu....

fazianbatrisyia said...

diet eh...kena kuat semangat. yg penting tahu apa yg patut diambil & tidak.
Sy penah try diet high protien...3 bln turun 6 kg. byk mkn ikan or other seafood....sayur hijau/pelbagai warna. elak makanan berkuah sbb byk garam terlarut. mkn nasi lunch shj. mkn buah kaya vit c....

selamat berjaya.

Nursaila Norman said...

sedap la brokoli dgn carrot tuuu..yummy! kalau nak ada rasa sikit,rara bt la sup sayur..kenyang pun kenyang sbb sup kan.. :)

Byzura Mj (By) said...

gud job :)

faraherda.razalan said...

Rara, jgn pakse diri mkn apa yg Rara tak suka. Kesiannya. Hehehehe...tpo mcm comel pun ada.

Klu Rara tak lalu mkn sayur bulat2 mcm tu, try bt sup. Brokoli boleh bt sup. Creamy broccoli soup. Yummeh! Ala-ala mushroom soup gituhh...cuba try. Google recipe n jgn lupa post kat blog ya? =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...