Image and video hosting by TinyPic

07 November 2013

GIVEAWAY by Ekin Jamal

yeay Ekin buat GA!
hadiah best gila!
jom korg join nak! LINK

Ekin sbb pic ko private,ku print screen je sume.
hehehehe.mahap yek!


syarat syarat!


aku mmg dh lama follow blog ekin.so syarat num 1 is DONE!

syarat num 2,haiiii deepavali ritu x g beraya pon.
Awal Muharram pon duduk rumah je,tapi sbb nk join jugak,
aku bg pertaruhkan pic ni lah~

penerangan gambar :

gambar ni masa di Sabah,aku letak pic ni sebab nk bgtau
yang Princess suka sgt berkawan.even dia xkenal org tu.
even bebudak sabah ni cakap dialek sabah and xbape nk paham,
tapi dorg tetap boleh jadi geng~bagus nya budak budak kan.
aku rasa princess kalau letak budak Chinese ke,Indian pon
dye berkawan jugak.hehehe


( mahap lah ekin kalau pic xde kena mengena.hehehe,sbb beriye nk join,
tapi pic xde.kikiki )

korg yang lain jom lah join.hadiah best gila taw! rugi x join.
mana tau leh menang.korg mst lg kretip dr aku!



best kan hadiah.gud luck utk aku.gud luck utk korg!

bye!

EKIN,aku nk menang taw.hahaha~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. Gud luck rara..

    Ye..sya pun org ipoh jgk...pnggil sya yana eh :)

    ReplyDelete
  2. All the best. Akk pun suka gak join GA. Tapi klw syarat susah sgt mmg x join la. Klw letak link kat komen box tu dah lama join.

    ReplyDelete
  3. Good luck!!
    Hadiahnya menarik juga..seni khat kufi...rasa nak join..Tapi tak beraya pun masa deepavali tu...hahahaha

    ReplyDelete
  4. tengok hadiah memang best...
    gud luck...

    ReplyDelete
  5. Good luck..
    Kalau rajin nk joinla..hehe

    ReplyDelete
  6. Good luck...moga bertuah...:-)
    Nak terjah jap...klau ada msa bru join....hehe...

    ReplyDelete
  7. Good luck...moga bertuah...:-)
    Nak terjah jap...klau ada msa bru join....hehe...

    ReplyDelete
  8. Good luck... Kita pun sama Deepavali sibuk atas jalan raya balik Perlis Awal Muharram pulak atas jalan raya lagi balik semula ke Kajang...

    ReplyDelete
  9. adiah mmg gile best...gud luck rara...puh kiri puh kanan sure menang heheehehe

    ReplyDelete
  10. nak jugak! tapi takde gambar...haha

    ReplyDelete
  11. alaaaaa...cantiknya Kufi tu.. :)

    best of luck eh Fura..yeaayy..!!

    hehehehe..


    .

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com