19 November 2013

Groupon : PHOTOBOOK for FREE


ni Ana Farhana lah ni.g menjemah ke Gojes!
habis semua terjebak! sape x suka barang Preee kan!
wakakaka.sume org dh beli.korg dh je?

mini photobook! just bayar duet delivery je nanti.
korg g beli cepat.ada lg 4hari je tu.

aku beli 4 dah.nama aku,laki aku,anak aku,mak aku.
aku buh email lain lain lah.kena pakdai tipu sket! hahaha.

cepat cepat.esok ada lagik!
pas ni boleh berphotobook sesama!
ada 40pages taw! banyak!


ni aku punya yg dh sah! hahaha.xsbr nk hantar pic pulak!


12 comments:

tqahmisdar said...

dah beli. yea! hehe

adrianna syaz said...

Sya mau jgk..hehe..teaser sbb malas nk taip2 rara..ngeh2..

ZazaMyMoon said...

aku sampai ke harini tak tau caner nak create photobook ni.. ada jg aku download pixajoy kat lappy aku ni... sampai sudah aku tak reti nyah! hahaha kesian aku

DYatie said...

Ok. Nak beli sekarang! Heee.

diana said...

Nak jugak..dah download bagai tinggal nak buat je tak sempat..susah la nak buat apa pun dengan Mikhail ni..dia tak bagi peluang la ibu nak bermanja2 dengan laptop ni..huhu..sedih..

ANIM said...

kak kena studylah rara..
jenuh memahamkan. payah juga jadi orang veteran ni:-))

Love Umi said...

zasss zassss jap lg terus nak klik groupon tu nak beli...nak beli jugakkkk hehehehe

Umi Qi said...

Yeyyy sep sikit rara...besh2

Cinta Cinta said...

akak pun ada beli.. tapi masih tak faham instructionnyer... huhuhu

::EIDA:: said...

ida pon beli pat! hahahhahaha

Love Razila said...

Rara..pastu nak buat ape eh?? HAHHAHA aku blur =)

~YUN~ said...

mcm teringin nk purchased,tgk ramai review ckp ok..rara review nti ye.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...