Image and video hosting by TinyPic

19 November 2013

Groupon : PHOTOBOOK for FREE


ni Ana Farhana lah ni.g menjemah ke Gojes!
habis semua terjebak! sape x suka barang Preee kan!
wakakaka.sume org dh beli.korg dh je?

mini photobook! just bayar duet delivery je nanti.
korg g beli cepat.ada lg 4hari je tu.

aku beli 4 dah.nama aku,laki aku,anak aku,mak aku.
aku buh email lain lain lah.kena pakdai tipu sket! hahaha.

cepat cepat.esok ada lagik!
pas ni boleh berphotobook sesama!
ada 40pages taw! banyak!


ni aku punya yg dh sah! hahaha.xsbr nk hantar pic pulak!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Sya mau jgk..hehe..teaser sbb malas nk taip2 rara..ngeh2..

    ReplyDelete
  2. aku sampai ke harini tak tau caner nak create photobook ni.. ada jg aku download pixajoy kat lappy aku ni... sampai sudah aku tak reti nyah! hahaha kesian aku

    ReplyDelete
  3. Nak jugak..dah download bagai tinggal nak buat je tak sempat..susah la nak buat apa pun dengan Mikhail ni..dia tak bagi peluang la ibu nak bermanja2 dengan laptop ni..huhu..sedih..

    ReplyDelete
  4. kak kena studylah rara..
    jenuh memahamkan. payah juga jadi orang veteran ni:-))

    ReplyDelete
  5. zasss zassss jap lg terus nak klik groupon tu nak beli...nak beli jugakkkk hehehehe

    ReplyDelete
  6. akak pun ada beli.. tapi masih tak faham instructionnyer... huhuhu

    ReplyDelete
  7. Rara..pastu nak buat ape eh?? HAHHAHA aku blur =)

    ReplyDelete
  8. mcm teringin nk purchased,tgk ramai review ckp ok..rara review nti ye.. =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com