20 November 2013

Hantu Villa Nabila FAIL SAMAN MALU


ni si Steffy atau nama panggila nya Fy lah yg share kt FB ni.
( eh perlu ke bubuh nama steffy ) wakakakaka. *hai fy~

aku tgk banyak kali masa tgk pic ni.eh bia betul Metro harini ni.
agak agak lah.knp sume pic hantu.

pastu tgk balik baru pasal.Metre rupanya~ hahahaha.
adehhhh~ nk saman malu eh.ok ok sila sila

ada ke peguam bela yg nk bela dorg ni?
sanggup ke nk dating malam malam?
lepak mamak ok ke? hahaha.

pasal kes budak hilang tapi jumpa rumah kawan tu.
aku mushkil betollah!

sape yg bagitau 23 org yg hilang mula mula haritu?
then bila kawan sorg hilang.takkan xleh call?
knp masa ramai ramai masuk tu xleh cam yg " mangsa "
tu mmg xikut dorg.eh aku pelik lah.
pasal sorg tu je tetiba jd gempar 1 mesia.
hebat ko dik!

hai lah budak budak skrg.jgn lah buat benda benda pelik.
korg ni mmg lah.tapi yelah,nk ckp pon x guna.
di zaman fb,intagram segala ni.kita xleh aspect apa nk jd.
berita pon fitnah belaka.kadang kadang aku pon dh jd salah info.
mahapkan aku ye.

to anak ibuu : ko dh besar nt ko jgn lah buat keje keje pelik ye nak.
ibuu merayuuu~ ibuu takutttt~ hehehe

42 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2 kan

Wawa said...

wakakaka!
hantu nak saman malu...

~ NANA ~ said...

jumpa kat rumah kawan ke rumah girlfren? LOL

Chot said...

Budak2 tu ketakutan kot..tkt kantoi ke apeke.mesti diorg tau org tga carik..lgpun yg report budak tu ade kt org flat tu kan..nmpk sesuatu disitu.. Cuba nk bersangka baik tp xleh.haha..

Liyana said...

hahaha sumpah lawak weh
err husband aku penah gak masuk villa nabila tu masa zaman muda mudi dulu , haha

ZazaMyMoon said...

makin canggih tech lagi lah mcm2 benda diorang reka.. hahaha

LydSunshine said...

troll rupanya. hehehe...

budak2 ni nak buat apa2 tolong la fikir perasaan mak dia. Boleh ubat sesuka hati je ke.

Cik Eka said...

budak2 skang, makin melampau. Macam2 hal jadi. menyusahkan banyak pihak kalu jadi camni. Zaman skang ni, call x boleh ke, wasap ke, wechat ke kan. hahaha

kang hantu2 yg guna wechat wasap kang

TelingaBulat said...

mcm2 btol laa kes ni..dlu villa ni relaks je xde org kacau..ni budak2 ni buat gempak lakk

Ratu Hatiku said...

Hahahaha.....macam lah

Cik Puan Fadli said...

nie la salah satu keburukan media sosial...men tokok tambah jee, pehtu memasing pakat share...haishhh...budak tu klu adik i, memg kena pangg berdas² laaa...

Izyan Masri said...

NI CITE DIA SEBENARNYA BUDAK TU NAK UP CEPAT KE MCM MANA NI ? XD

Izyan Masri said...

BUDAK ZMN SKRG NI SEMUA BENDA NAK BUAT MAIN NYA PON

Fiza Rahman said...

Lawak lah. Nak saman malu lah pulok. Salah sendiri kot.

Love Razila said...

Haah kan...nyampah benau rasanya. EEE geram betul...merisaukan hati 1 donia tau. HIHIHI. Macam2 hal budak2 sekarang ni...i lagi syiok...i ajak anak2 I join tgk sekali time issue ni kat tv..i cakap ler...tu tgk tu, budak nakal x dengar cakap mummy dia...dia kene sorok hantu...korang degil2 x dgr cakap mummy nanti hantu sorok, nak?? mummy kene report polis bagai... peh tu, yg bestnyer si aryan terus cakap kat irfan...irfan, kite jgn nakal2 tau, nanti hantu sorok mcm dalam tv tu..nak?? KIKIKI pastu memasing baik belaka. HAHAHA bahan tv gak, adakah hantu akan sue saya jugak??Ahaks =)

dhiera said...

sama la.. pelik jugak pasal budak sorang tu kecoh satu malaysia. macam-macam la budak sekarang ni

Yan Ty said...

menyusahkan kes Villa Nabila dan budak yang hilang tu.. apa hal la sampai tahap merisaukan mak bapa. Kecian , ada yang kata dia tu tak berapa sihat OKU camtu , ke kawan2 dia permainkan dia.

mama_ka0ri said...

FB disalahgunakan..ini la jadinya..

::EIDA:: said...

LOL. jumpa kat umah gepren? gitueww kisahnye.. adehh tak pasal2. HAHA

eydafaizal said...

ehh2 .. pon voleyy kan .. hahaa ..

Rizziela said...

tapi dia kata memang dia masuk kan dalam villa Nabila tu

Ecah Ecot said...

Metro jadi Metre or Metroll..Bernama jadi Bernipu..kadang2 berita dieorg ni lagi syok layan sebab kelakar..haha

shaFazie said...

mcm2 dak2 sekarang ini....ishhh

mysha said...

Mintak simpangla kan jgnla anak kita jadi mcm tu..

Paper biasalah header kene kasik gempak meletopss.. tq yer sudi jenguk umah kite yang tak seberapa tu

eima said...

tah² mmg sungguh yg ramai2 tak prasan sbb mmg ade yg menyerupai kawan depa yg dok sedap lepak rumah awek tu... haaaaaaaaaa

Kakzakie said...

Realitinya Rara tempat tu tempat budak rempit dan dadah melepak sebenarnya... hantu yg takut bukan bebudak ni yg takut.

faraherda.razalan said...

Bdk2 zaman skg ni suke bikin gempak. Asyik je nak buat kecoh. Pandai je nak troll Malaysia. Heheheheh...

Farah Waheda Wahid said...

inilah namanya troll...lol...

Puan Mell said...

hahaha.. sy sokong !!

hainom OKje said...

Metroo buat lawaklah tu rara...hehe

εïзmummyHazaεïз said...

Masuk sana saje suka suka katanye.. Hamboiihhh, pang kang

CikNaa said...

kahkahkah.. mahkamah mane dorang nk buat nih? ayoookk..

lieyalatif said...

kakaakakak...satu malaysia kene tipu dek budak izat tu...sabo jek la kan...die elok merendek ngan awek ...cis!

adrianna syaz said...

Metroll eh..hehe..nk saman sapa plak ni?adoi..

Dee said...

kalau kat amerika kan..budak yg hilang tu dah kena denda suruh buat charity work tau..takpun budak yg mula2 kata 23 org hilang tu..baru tau lenkali jgn nyusahkan orang..huhu..

mynameismy said...

kahkahkah vongok je. ade dpt kt wassap kwn2 duk forward haha

Queen Teratai said...

sebab tula selagi blm sahih cerita malas nk amik tau.. ntah betul ntah tidak sbb dah tau zaman skrg ni cepat sgt berita tersebar yg blm tentu betulnya...

Chekgu Azrine said...


Mntk simpang la ank2 kita perangai cmni..huhu

Anonymous said...

Tak paham la cite ni..sape leh terangkan seterang terangnyerr..haha!

PinKy MoMMa said...

hahahaha ok sila saman..aduhai hantu pun dah pandai nak main saman2 eh..bebudak ni pun satu lahai..

Yana Libra said...

hehe..td ada tgk gak kat fb..tp, metra..gambar lagi seram..huhu~~

Amanda Suria said...

Siap buat troll lg tuh...sabar je la..yg penting kisah ni lg hits rating dia dari highland tower...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...