Image and video hosting by TinyPic

20 November 2013

Hantu Villa Nabila FAIL SAMAN MALU


ni si Steffy atau nama panggila nya Fy lah yg share kt FB ni.
( eh perlu ke bubuh nama steffy ) wakakakaka. *hai fy~

aku tgk banyak kali masa tgk pic ni.eh bia betul Metro harini ni.
agak agak lah.knp sume pic hantu.

pastu tgk balik baru pasal.Metre rupanya~ hahahaha.
adehhhh~ nk saman malu eh.ok ok sila sila

ada ke peguam bela yg nk bela dorg ni?
sanggup ke nk dating malam malam?
lepak mamak ok ke? hahaha.

pasal kes budak hilang tapi jumpa rumah kawan tu.
aku mushkil betollah!

sape yg bagitau 23 org yg hilang mula mula haritu?
then bila kawan sorg hilang.takkan xleh call?
knp masa ramai ramai masuk tu xleh cam yg " mangsa "
tu mmg xikut dorg.eh aku pelik lah.
pasal sorg tu je tetiba jd gempar 1 mesia.
hebat ko dik!

hai lah budak budak skrg.jgn lah buat benda benda pelik.
korg ni mmg lah.tapi yelah,nk ckp pon x guna.
di zaman fb,intagram segala ni.kita xleh aspect apa nk jd.
berita pon fitnah belaka.kadang kadang aku pon dh jd salah info.
mahapkan aku ye.

to anak ibuu : ko dh besar nt ko jgn lah buat keje keje pelik ye nak.
ibuu merayuuu~ ibuu takutttt~ hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 comments:

  1. wakakaka!
    hantu nak saman malu...

    ReplyDelete
  2. jumpa kat rumah kawan ke rumah girlfren? LOL

    ReplyDelete
  3. Budak2 tu ketakutan kot..tkt kantoi ke apeke.mesti diorg tau org tga carik..lgpun yg report budak tu ade kt org flat tu kan..nmpk sesuatu disitu.. Cuba nk bersangka baik tp xleh.haha..

    ReplyDelete
  4. hahaha sumpah lawak weh
    err husband aku penah gak masuk villa nabila tu masa zaman muda mudi dulu , haha

    ReplyDelete
  5. makin canggih tech lagi lah mcm2 benda diorang reka.. hahaha

    ReplyDelete
  6. troll rupanya. hehehe...

    budak2 ni nak buat apa2 tolong la fikir perasaan mak dia. Boleh ubat sesuka hati je ke.

    ReplyDelete
  7. budak2 skang, makin melampau. Macam2 hal jadi. menyusahkan banyak pihak kalu jadi camni. Zaman skang ni, call x boleh ke, wasap ke, wechat ke kan. hahaha

    kang hantu2 yg guna wechat wasap kang

    ReplyDelete
  8. mcm2 btol laa kes ni..dlu villa ni relaks je xde org kacau..ni budak2 ni buat gempak lakk

    ReplyDelete
  9. nie la salah satu keburukan media sosial...men tokok tambah jee, pehtu memasing pakat share...haishhh...budak tu klu adik i, memg kena pangg berdas² laaa...

    ReplyDelete
  10. NI CITE DIA SEBENARNYA BUDAK TU NAK UP CEPAT KE MCM MANA NI ? XD

    ReplyDelete
  11. BUDAK ZMN SKRG NI SEMUA BENDA NAK BUAT MAIN NYA PON

    ReplyDelete
  12. Lawak lah. Nak saman malu lah pulok. Salah sendiri kot.

    ReplyDelete
  13. Haah kan...nyampah benau rasanya. EEE geram betul...merisaukan hati 1 donia tau. HIHIHI. Macam2 hal budak2 sekarang ni...i lagi syiok...i ajak anak2 I join tgk sekali time issue ni kat tv..i cakap ler...tu tgk tu, budak nakal x dengar cakap mummy dia...dia kene sorok hantu...korang degil2 x dgr cakap mummy nanti hantu sorok, nak?? mummy kene report polis bagai... peh tu, yg bestnyer si aryan terus cakap kat irfan...irfan, kite jgn nakal2 tau, nanti hantu sorok mcm dalam tv tu..nak?? KIKIKI pastu memasing baik belaka. HAHAHA bahan tv gak, adakah hantu akan sue saya jugak??Ahaks =)

    ReplyDelete
  14. sama la.. pelik jugak pasal budak sorang tu kecoh satu malaysia. macam-macam la budak sekarang ni

    ReplyDelete
  15. menyusahkan kes Villa Nabila dan budak yang hilang tu.. apa hal la sampai tahap merisaukan mak bapa. Kecian , ada yang kata dia tu tak berapa sihat OKU camtu , ke kawan2 dia permainkan dia.

    ReplyDelete
  16. FB disalahgunakan..ini la jadinya..

    ReplyDelete
  17. LOL. jumpa kat umah gepren? gitueww kisahnye.. adehh tak pasal2. HAHA

    ReplyDelete
  18. ehh2 .. pon voleyy kan .. hahaa ..

    ReplyDelete
  19. tapi dia kata memang dia masuk kan dalam villa Nabila tu

    ReplyDelete
  20. Metro jadi Metre or Metroll..Bernama jadi Bernipu..kadang2 berita dieorg ni lagi syok layan sebab kelakar..haha

    ReplyDelete
  21. Mintak simpangla kan jgnla anak kita jadi mcm tu..

    Paper biasalah header kene kasik gempak meletopss.. tq yer sudi jenguk umah kite yang tak seberapa tu

    ReplyDelete
  22. tah² mmg sungguh yg ramai2 tak prasan sbb mmg ade yg menyerupai kawan depa yg dok sedap lepak rumah awek tu... haaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  23. Realitinya Rara tempat tu tempat budak rempit dan dadah melepak sebenarnya... hantu yg takut bukan bebudak ni yg takut.

    ReplyDelete
  24. Bdk2 zaman skg ni suke bikin gempak. Asyik je nak buat kecoh. Pandai je nak troll Malaysia. Heheheheh...

    ReplyDelete
  25. Metroo buat lawaklah tu rara...hehe

    ReplyDelete
  26. Masuk sana saje suka suka katanye.. Hamboiihhh, pang kang

    ReplyDelete
  27. kahkahkah.. mahkamah mane dorang nk buat nih? ayoookk..

    ReplyDelete
  28. kakaakakak...satu malaysia kene tipu dek budak izat tu...sabo jek la kan...die elok merendek ngan awek ...cis!

    ReplyDelete
  29. Metroll eh..hehe..nk saman sapa plak ni?adoi..

    ReplyDelete
  30. kalau kat amerika kan..budak yg hilang tu dah kena denda suruh buat charity work tau..takpun budak yg mula2 kata 23 org hilang tu..baru tau lenkali jgn nyusahkan orang..huhu..

    ReplyDelete
  31. kahkahkah vongok je. ade dpt kt wassap kwn2 duk forward haha

    ReplyDelete
  32. sebab tula selagi blm sahih cerita malas nk amik tau.. ntah betul ntah tidak sbb dah tau zaman skrg ni cepat sgt berita tersebar yg blm tentu betulnya...

    ReplyDelete

  33. Mntk simpang la ank2 kita perangai cmni..huhu

    ReplyDelete
  34. Tak paham la cite ni..sape leh terangkan seterang terangnyerr..haha!

    ReplyDelete
  35. hahahaha ok sila saman..aduhai hantu pun dah pandai nak main saman2 eh..bebudak ni pun satu lahai..

    ReplyDelete
  36. hehe..td ada tgk gak kat fb..tp, metra..gambar lagi seram..huhu~~

    ReplyDelete
  37. Siap buat troll lg tuh...sabar je la..yg penting kisah ni lg hits rating dia dari highland tower...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com