Image and video hosting by TinyPic

18 November 2013

JUARA AF2013

aku pon undi taw.hahahaha

Tahniah Buat Faizul sbb jadi juara Af2013.
dan Azhael x menang.num 2 je.hahaha
aku xsuka dorg.jahat kan aku.
hahahaha.

buat pertama kali nya aku mengundi kat AF,
mmg cipta rekod btol Faizul ni.
tapi aku frust sbb Aisyah x menang.
frust gila!

aku xleh taip panjang panjang ni.banyak keje nk buat ni.
nanti lah story mory lagik eh.
k.bai~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. tak pernah tengok langsung AF tahun ni...hahaha

    apa2 pon tahniah pada yg menang

    ReplyDelete
  2. ciknaa tak penah nengok af.. huhu. gigih oi rara undi!

    ReplyDelete
  3. tak tau napa af tahun tak tgk beriya2.sbb masa first week tu tgk mcm tak best jer.this is my opinion.:-)

    ReplyDelete
  4. gigihnye undi.. dapat apa? hehe.. gurau je..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com