18 November 2013

JUARA AF2013

aku pon undi taw.hahahaha

Tahniah Buat Faizul sbb jadi juara Af2013.
dan Azhael x menang.num 2 je.hahaha
aku xsuka dorg.jahat kan aku.
hahahaha.

buat pertama kali nya aku mengundi kat AF,
mmg cipta rekod btol Faizul ni.
tapi aku frust sbb Aisyah x menang.
frust gila!

aku xleh taip panjang panjang ni.banyak keje nk buat ni.
nanti lah story mory lagik eh.
k.bai~


6 comments:

~ NANA ~ said...

tak pernah tengok langsung AF tahun ni...hahaha

apa2 pon tahniah pada yg menang

CikNaa said...

ciknaa tak penah nengok af.. huhu. gigih oi rara undi!

ameris said...

sama. thn ni mmg x layan af.

ct shah said...

tak tau napa af tahun tak tgk beriya2.sbb masa first week tu tgk mcm tak best jer.this is my opinion.:-)

Queen Teratai said...

peminat tegar ni... hehehe

Anonymous said...

gigihnye undi.. dapat apa? hehe.. gurau je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...