13 November 2013

kadang kadang jadi Bodoh pakai tudung

hahahahaha.sabo jelah~
aku tak tau kenapa.dlm pada kita nk cepat tu.
kadang kadang tu lah lambat.
mcm pagi ni.aku nk cepat.
sbb terlewat bangun harini.
bangun 530am,tapi ngantuk gila.
nk bangun je princess pulak sedar,
so buat susu kat dye,then bg dye tido dulu.
pas tu baru aku bangun slow slow g masak.
rini pon masak sup ayam je kat anak.
princess suka mkn makanan berkuah.
so kena buat jugak benda berkuah kat dye,
so kalo bangun lambat,jawapan dye sup ayam lah.
mmg fav dye.hehehe.

so aku mandi mandi sume dh nk dekat 645am.
solat sume dh kul 650am,
makeup 10minit dh kul 7am,
tiba time nk pakai shawl.
10 minit pon x menjadik.
konon nk pakai cm dato Siti,tapi~~~~~
nan hado! last last aku pakai cara Dato Umi Qi je.
hahahaha.mcm biasa.mudah cepat dan lawo!
wakakaka~ *puji diri sendiri.

aku kua rumah dh nk dekat 730am.
deng~ mmg jem lah kan.

sampai opis trus scan TMS, 8.01am
hehehe.selamat 1 minit je.hahaha.
aku kalo boleh skrg nk jaga TMS aku,
risau jugak kan.dtg lewat.nanti teruk lak SKT aku.
tak nak mcm tu kan.keje nak lama lagi ni.

so hari ni aku balik kul 5.01pm lah.hahaha.
aku puasa harini.ok lah.bye~
nk buat keje.nk BW.nk tgk cite korea~

18 comments:

CikNaa said...

kan.. ciknaa plak dah nk keluar sgt la abg afiq berak.tiap2 pagi cenggitu..

Nurzakiah Hanum said...

selalu gak kena macam tue
time nak cepat la terbangun lmbt

faraherda.razalan said...

Hahahahaha...samelah kita rara. Sbb tu klu sy lmbt, sy saja je terhegeh2kan diri. Klu rushing pun, ttp lmbtkan? Hehehehe...

Cik Mun said...

hehehe..time nak cepat tu la mcm2 hal jadi ye..

ZazaMyMoon said...

kadang2 bila datang time clumsy semua benda pn tak menjadi kannn Rara.. haha cobaan :p

asyifa mustaffa said...

Rajin sunggh ni msak pepagi tuk anak...

AmyZana said...

Cerita korea apa yg di tengok tu ? Recommend lah satu :D

mama_ka0ri said...

mana gamba pakai tudung gaya Umi Qi tu?? nak jugak tgk..hihi..

eima said...

gile syok time keja leh layan cite korea

TelingaBulat said...

tugasan ibu byk kn..besar pengorbanan ibu ni ;)

Ratu Hatiku said...

akk kalau nk cpt biasanya pakai bawal jerk hihihi

Wawa said...

haha! same! kadang tengok time oooo boleh lg nak gedik2 lilit sana sini...sekali sume pun tak jadi...pastu tarik bawal ajelah...haaa senang! hahaha

Mila Ahmad said...

Apa cete Korea????, suka jugak er hehehe...

Love Razila said...

HIHIHI...boleh pula eh plan nak balik 5.01pm... comel sangat.

Rara...congrates menang contest ye, selamat berpuasa n selamat berbuka puasa nanti.

diana said...

betul la..time nak cepat time tu la tetiba tudung jadi henyot..padhal selama ni pakai ok je..

diana said...

betul la..time nak cepat time tu la tetiba tudung jadi henyot..padhal selama ni pakai ok je..

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! anak aku lagi la.. udah la aku lambat tiap kali pakai shawl, time tu la dia nak poo2.. kadang tu aku kasi je taska basuh, dah x sempat sgt, hahaha~~

~MommyAqilMedina~ said...

wahh okla dalam setengah jam dah sampai..kalau kita kat sini pukul 7.30 keluar,pukul 8.45 pn belum tentu samapai kalau area subang ni...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...